Átlagos 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szállodában az első napon kifogástalan volt a fogadás, a vacsoránál a kiszolgálás és az étel. Bár nem volt az igért félpanzió, de az étel szépen tálalt jól elkészitett volt, igényeség látszott a kiszolgáláson és az elkáészitésen. A második és harmadik nap a reggelit átlagosnak nevezném. A friss és ropogós péksütemény, kenyér hiányzott. A tragédia a második napi vacsorával kezdődött, az első napi étel hirtelen megváltozott, az üzemi konyha szintjére sülyedt, éppen csak a kék csik hiányzott a tálka tetejéről. A levesben lévő kakashús gyakorlatilag kézzel a csotról letépett volt ( első alkalommal igényesen késsel vékony szeletek voltak belőle vágva, a zöldségekkel együtt.) cafatokban a tányérba rakva a kockára vágott zöldségekkel. A második étel nyomába sem ért minőségben és küllemben az első napinak - mintha más helyen készült volna. Minden más nagyságrendekkel rosszabb volt. A csúcspont az volt, amikor a pincér kérdésemre azt a választ adta, a félpanziósoknak ez jár, az előző nap egy kicsit túl lettünk értékelve. Az panaszom után még csak meg sem keresett, ezt az egészet természetesnek gondolta. Noha az egész szállodában - gondolom nem véletlenül - 10 vendég lehetett és annak 20 %-a tett panaszt.
Akinek ilyen fogadtatás illetve kiszolgálás kell, annak ajánlom. Az első napi személyzettel viszont bármikor újra mennék. A második napi munkásszálló szinvonallal egy kicsit drágának találom.
Nagyon szép hely. A vacsora fine dining ,sokkal jobb lenne,ha hagyományos ételek lennének.Kár,hogy az árban nincs benne az italfogyasztás. Nincs tálca. Hiányolom a légfrissítot . A wellnessrészleg isteni!
A szilveszteri est a pazar díszítések ellenére nagyon szűkösen lett megoldva. Az asztaloknál egymás szájában voltunk, kényelmetlen volt a szorosság. Nem volt édes pezsgő, a wellness részen csak 1 jakuzzi működött január 1-én, a kávéhoz első nap keksz, második nap szóda 3ik nap már semmi nem járt....