2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kb 20 évvel ezelőtt voltam utoljára Debrecenben. Akkor irigykedve gondoltam azokra, akik Debrecen szimbólumában a Nagyerdő Hotelben üdülhetnek. Mivel akkoriban nem volt pénzem rá, csak sóvárogtam.
Most megkaptam. Itt megállt az idő. Elzett záras szobaajtó, képcsöves televízió, rozsdás csaptelep, rozsdás zuhanyfüggöny, máló vakolat . De lehet, hogy a rozsda új, mint ahogy a legújabb légkondicionáló is, amely még el sem készült, ezért nem sikerült még beszerelni a szobába. Új lehet a 30 fokos éjszakai meleg is a szobában, hiszen 20 évvel ezelőtt ilyenre még gondolni se mertünk. Talán új az akadálypálya is, amely a szobánk előtt fogadott 3 zsák szennyes tekintetében.
Mindezt feledteti az 50%-os Aquatikum belépő, bár a szállodának önálló termálfürdője van, igaz sokkal kisebb mint az Aquatikumé.
Nagy tábla hirdeti, hogy tavaly 4,5 pont azaz nagyon jó minősítést kapott az ittjártam.hu szavazásán. Nos itt is megállt az idő, hiszen ma pontosan 4 pontja van, azaz fél ponttal kevesebb, mint fél évvel ezelőtt. Ha jól számolok, még van 4 éve, ha nem csinál semmit a szálloda magával.
Nem a szálloda csinálja, de ha valaki erre jár feltétlenül nézze meg a vizimozi esti vetítését. (Volt csónakázótó)
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Nagyerdő további értékelései
2024.11.01a párjával
13,30- kor még nem tudtunk hamarabb bejelentkezni,nem volt kész a szobánk. Szoba teljesen megfelelt a számunkra,tágas fürdőszobánk volt. Csendes hotel,jót pihentünk. Az ételek nagyon finomak voltak. Reggel még sültszalonna is volt,tükórtojás,rántotta,sültkolbász,sültvirsli,főtt kolbászok,főtt...
2024.10.26a párjával
Az egyik recepciós hölgy nem volt a leglelkesebb érkezésünkkor, de a többi találkozásunknál sem láttunk rajta egy mosolyt sem. Nem csak ezért, de jól esett volna egy üdvözlő ital érkezéskor, ez beleférne egy öt éjszakás foglalás árába! Egy infraszauna jó lenne a wellnessben, mert az idősebb...
2024.10.19a párjával
Az ételek szakértő séfek munkáját dicsérték, választékos vacsorák, de a reggeli menü egyhangú - bár van miből választani . A gyógymedence vizének hőfoka nem stabil, de a tűréshatáron belüli / 35 - 38 C / burkolata felújításra megérett. A zárt parkoló nagy megnyugvást biztosít. A recepciósok...
A Hotel Nagyerdő legnépszerűbb csomagjai
Debreceni ízelítő
Napi árak (1 éjtől)
26.300 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Nyugdíjas napok
Debreceni feltöltődés
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval