Debrecen frekventált részén található a Malom Hotel, mely a polgárváros legújabb pihenőkomplexumának számít. A magyar motívumkincsekkel ötvözött kortárs enteriőr tökéletes pihenést kínál.
A hotel szépen felújított, a tetőtéri szoba tágas. A tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után, pl. porszívózás aligha volt, a körömdaraboktól kezdve a hajcsomóig sok minden megtalálható a padlón, pedig nem sasoltuk. A Fűtés rendben volt, bár az ablakok szigetelése nem jó. A reggelinél a meleg ételek akármikor mentünk, mindig jéghidegek voltak, pl.
rántotta vagy sült kolbász. A vacsora kiváló volt, a szakácsnak dicséret (! ), gyönyörű tányérokat kaptunk. A kiszolgálás sajnos rettenetesen lassú, egy leves 30 perc volt, úgyhogy mire végeztünk mindennel (leves, főétel, desszert) igencsak 2 óra eltelt és nem azért, mert lassan ettünk. . . A félpanziós étlapon is bőven akad választék, szárnyasok, sertés, hal, minden van rajta, ha jól emlékszem 5 féle leves és legalább 10-12 főétel, ha nem több. A gyerek félpanziós étlapon ezzel ellentétben 3 féle étel volt, rántott hús, grill hús és rántott sajt. Ha valaki egy hétig itt étkezik, ez nagyon szegényes. Simán lehetne alkalmazni a felnőtt étlap fél adaggal.
Nagyon szépen, igényesen felújított hotel.Egyedi stílus, kedves személyzet. Vacsora elegáns, finom és laktató volt. A reggeli szegényes és méltatlan a környezethez egy **** szállodához.Debrecen szép város, sok látni valóval. A szálloda messze van a központtól, Forgalmas kereszteződés mellett.
Szuper egyedi szálloda, igazi dizájnnal,kedves személyzettel! Imádtuk az üveges liftet, a gyönyörű,kényelmes szobát. Nagyon profi volt a személyzet! Igazán finomakat ettünk és még kisfiam laktózérzékenységét is készségesen figyelembe vették. A hotel pár perces sétára van a városközponttól. Debrecen gyönyörű város, izgalmas és változatos program lehetőségekkel.
A szálloda látványos építészeti megoldásokkal lett kialakítva A szoba berendezése minden kényelmi szempontnak megfelelt. Kéréseinket rendkívül rugalmasan teljesítették. A svédasztalos reggeli "kicsit szerény" (a választék ötlettelen, ugyanaz ismétlődik, sajnos nem pótolták az elfogyott péksüteményt stb.
)A félpanziós vacsora kiváló, gyönyörű tálalás. Nagyon finomakat és különlegeseket ettünk. (sajnos itt is időben kell menni, mert egyes fogások elfogytak) Első nap nagyon kedves pincért fogtunk ki, de a többiekről nem ez volt a véleményünk (pl. tanuló kislány, aki semmire nem tudott válaszolni) Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, másoknak is is ajánljuk !
Nagyszerű hétvégét töltöttünk a Malom Hotelben! Sok mindenben nem tudnék belekötni, talán az egyetlen, hogy kevés a zárt parkoló, de így is a hotel melletti utcában 10 méterre a szobaablaktól tudtunk megállni. Az étkezés maga volt a tökély. Egyszer szívesen visszatérnénk, mert sok mindent kóstolnék még meg.
Mindennel meg voltunk elégedve összességében. Segítőkész személyzet,remek környezet. A szálloda nagyon szépen fel van újítva. A szoba kellemes hangulatú. Kisgyermekkel is ajánlani tudom, mert segítőkészek a szállodában. Félpanziós ellátásban a három fogásos vacsora adagjaival két ember is jól lakik (bár az ételek elég fűszeresek).
A reggeli mind a 3 nap ugyan az volt kicsit változatosabb lehetett volna. Pl. tükör tojás, kemény tojás. . . égyéb tojásból készült rántotta félék. Esetleg hidegtálak pl. francia saláta. . . . . stb. Szerencsénk volt, mindegyik éjszakán a kocsit sikerült a zárt parkolóba letenni, ez külön öröm volt, számunkra.
Mivel csak egy szobát láttunk (15) az nagyon klassz volt, bár a fürdőszobába jó lett volna függöny, melegben, még melegebb volt. De összeségében meg voltunk mindennel elégedve. ÜDV. TRENCSÉNYINÉ
A debreceni Malom Hotel egy nagyon érdekes enteriőrrel rendelkező szálloda, ilyen típusú épületben még nem jártunk, ahol a hagyományos és a modern stílus szerencsésen összetalálkozik és a hotel tervezőjének kreativitását dicséri.
A szobákban kényelmes ágyak és ízléses csempével kialakított fürdőszobák fogadják a vendégeket, azonban a berendezés véleményem szerint a négy csillagot nem igen éri el, gondolok itt a fürdőszobai bekészítés és a minibár hiányára (bár a minibárból általában nem szoktunk fogyasztani, megléte mégis emelheti a vendégek komfortérzetét). A fürdőszobában kizárólag folyékony szappan, míg a szobában egy üres hűtő képezte a plusz "berendezést", mely bekapcsolás után csak nagyon lassan kezdett el hűteni, és folyamatos szörcsögő hangot adott ki. Mindez azonban mégsem vette el a kedvünket, az udvarias személyzet és a kifogástalanul finom és bőven elegendő mennyiségű ételek feledtették a fenti hiányosságokat. Az étterem ízlésesen berendezett, a pincérek udvariasak, az ételek gyorsan megérkeztek. A gyönyörű belvárost és a Nagyerdőt is figyelembe véve, Összességében nagyon jól éreztük magunkat és bátran ajánlom mindazoknak, akik nem kényesek a csillagok számából eredő kisebb hiányosságok iránt.
Debrecenbe kéne menni… Jó kis szállást kéne nézni. Aludtál már malomban? Eddig én is csak álmomban! Kuriózum, tudom nagyon, de Debrecenben ez is vagyon. Vastag falak ide-oda, a meleg mégis betör oda. Kinyitva az ablakot, a párnádat csak forgatod. Éjszaka is nagy forgalom - több sávos útkereszteződésben -, nem segít nagyon a búfelejtődésben.
Persze itt a légkondi, így az ablakot lehet csukni. Csakhogy így sem tudsz aludni… Kicsi szoba, kicsi ágy, a hideg fuvallat éppen rád vág. Alvás nem megy, rajta hát, fedezzük fel az éjszakát. A hotel a Piac utcához, központhoz közel marad, mediterrán hangulat magával ragad. Jobb is gyalog menni, mert a hotal parkolója szinte semmi. A személyzet viszont nagyon kedves és készséges, az étteremben enni „szépséges”.
Házassági évfordulónk apropóján töltöttünk gyermekeinkkel egy hosszú hétvégét a Malom Hotelben. Hihetetlenül tetszik az épület, nagyszerűen sikerült megőrizni az egykori malom korábbi vonásait kívül-belül. Tisztaság fogadott, kényelem. Az, hogy egy aránylag forgalmas kereszteződésben fekszik, nem volt zavaró, alig szűrődött be a város zaja, a parkolás volt kissé nehézkes.
Viszont az étkezésnél voltak időnként fennakadások, az is csak reggelinél: gyakran elfogyott a kínáló asztalról a csésze, tányér, bár kérésünkre gyorsan pótolták. A személyzet udvarias, közvetlen. A vacsora alkalmával mennyei ételeket kaptunk, külön dicséret a séfnek! Összességében remek hétvégét töltöttünk el, köszönjük a vendéglátást!