A természet és a mozgás harmóniája – egy hotel sportolóknak, családoknak és konferenciák résztvevőinek Szállodánk Debrecen legszebb részén, a természetvédelmi oltalom alatt álló Nagyerdő szívében található, csendes, nyugodt környezetben.
A rendkívüli adottságokkal rendelkező 120 férőhelyes, háromcsillagos superior szállodánk egyaránt kínál tökéletes körülményeket edzőtáborozó csoportok, szakmai konferenciák és rendezvények résztvevői, vagy épp pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok számára. Légkondicionált szobáinkban és apartmanjainkban jól felszerelt fürdőszobával valamint televízióval, telefonnal, minibárral és internetcsatlakozási lehetőséggel igyekszünk biztosítani a nálunk megszálló vendégek tökéletes kikapcsolódását és komfortját. Éttermünkben a tradicionális hazai ízek mellett a modern táplálkozás és vendéglátás legújabb nemzetközi trendjei is megtalálhatóak. Szállodánk közvetlen közelében helyezkedik el több olyan létesítmény, amely a vendégek szórakozását és kellemes időtöltését biztosítja. Ilyen egyebek mellett a városi sportuszoda, az IAAF atlétikai stadion, a két sportcsarnok valamint a három füves- és a műfüves labdarúgó edzőpálya is. Gyógyászati tevékenységéről híres a Nagyerdei Termálfürdő, egész évben üzemel a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám kikapcsolódást nyújtó Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, a gyerekek által kedvelt Állatkert és Vidámpark, valamint Debrecen legmodernebb játszótere is. Hotelünkből a belváros, valamint Debrecen nemzetközi repülőtere is könnyen megközelíthető.
Egy éve lakodalomban voltunk Debrecenbe és elmentünk előbb és 3 éjszakára szálltunk meg. A Hotel szép , a környezete is. A személyzet kedves volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak ! Jól éreztük magunkat akkor voltak a városban nagyszabású felújítások, gondolom azóta már befejeződtek. Mindenkinek ajánlani tudom a hotelt és magát a várost is ! ! :)
Ahogy a nevéből is látszik, a Hotel inkább sportolóknak ajánlott, de egy többgyerekes család is jól tudja magát érezni. A szálloda berendezése, színvilága ízléses és modern. A szobák kényelmesek, és nagy méretűek. A szálloda elhelyezkedése tökéletes, nincs messze a villamosmegálló, így percek alatt a belvárosba jut az ember.
Az állatkert szinte a hotel mellett fekszik, ahogy a vidámpark, az aquapark, és a stadion is. Azoknak ajánlom, akik szeretnének pénztárcabarát módon kikapcsolódni, megismerkedni a cívisváros nevezetességeivel.