Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ELEGANCIA, APRÓ HIBÁKKAL

Villa Hotel & Krúdy Étterem DebrecenVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen a térképen

2024. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszú hétvégéztünk Debrecenben, mert most volt az Állatkertek Éjszakája, és mi szeretjük az ottani kis állatkertet. Az éjszakázás miatt ehhez a programhoz akartunk közel lakni, ezért a Nagyerdő szállodai, szórakoztató intézményi részén a Villa Hotelben töltöttünk három éjszakát. Magánvillának épült valamikor az 1930-s években, ahogyan van is még mellette két hasonló épület. Ezt igényesen felújították, berendezték és szállodaként üzemel, illetve van benne egy jó étterem is, a Krúdy, hangulatos terasszal, ahová úgy vettük észre a város polgári közönsége is kijár ebédelni, vacsorázni, esténként koktélozni.
Mondhatni, a romantikus környezetben egy elegáns ékszerdoboz ez a kis szálloda, fantasztikusan berendezve. Leginkább a ritkán előforduló empire stílusúnak gondolom a bútorzatot, a mi superior kategóriájú szobánkban biztosan az volt. De mindenképpen rendkívül minőségi környezetben töltöttük itt a hétvégét. A Krúdy Éttermükkel korábban voltak nem a legjobb tapasztalataink, ami az étel milyenségét illeti, de ezzel most nem volt semmi probléma, finomakat ettünk, ittunk a teraszon.
Nagyon szívesen adnék hát itt maximális öt pontot a szállodának, de több apró negatívum összeadódott egy pont levonására:
Alighogy megérkeztünk, fáradtan, éhesen lerogytunk a teraszon ebédelni. Így nem igazán volt kedvünk a kelletlen pincérrel megküzdeni, aki személyes sértésnek tekinti, hogy a vendég kérését teljesítendő neki meg kell mozdulnia. Szerencsére nem ő szolgált ki az egész ebédnél bennünket.
Másnap, az első reggelizésünkkor a 10 óráig tartó reggeli időszakban fél 9-kor mentünk le az alagsori terembe. Jóformán semmi nem volt az asztalokon, szinte minden le volt pusztítva a kínálatból. Az álmatag ifjú hölgy, akinek a feltöltést kellett volna végeznie, kérésre, nagy nehezen, kimért lassúsággal hozott gyümölcsleveket, ennivalót. Szerencsére a következő két reggelen nem volt ilyen gond.
A kánikulai melegben délelőttönként ismerkedtünk a várossal, múzeumba, kiállító helyekre jártunk. Így megfáradva ebéd után szívesen szunyókáltunk volna egy kicsit a kellemesen légkondicionált, kényelmes szobánkban. De nem lehetett, mert a késői ebédvendégek rendelésére valahol éppen alattunk kitartóan klopfolták a húst. Úgy tudjuk, valamikor késő ősszel felújítják a Villa Hotelt, ezidőre be is zárnak. Remélhetőleg ennek során megoldják a konyhai zajok terjedése elleni hangszigetelést is. Mert jönnénk még ide máskor is, összességében annyira tetszett itt nekünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (15)
Villa Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - EgyébVilla Hotel & Krúdy Étterem Debrecen - Egyéb

Villa Hotel & Krúdy Étterem további értékelései

2023.06.18a párjával
Kiváló
Debrecenben a 4*-os Villa Hotelbe foglaltunk szállást a Pünkösdi hétvégére. A 15 szobás, 33 vendég elhelyezésére szolgáló 1 emeletes, liftes kis szálloda szép zöld, virágos, parkban, a Nagyerdőn, a termál fürdővel szemben, attól 50 méterre található, mely saját parkolóval is rendelkezik....
2022.07.07barátokkal
Kiváló
Kétnapos rendezvényre hívtak Debrecenbe, a szállásom a Krúdyban volt. Jártam az étteremben korábban is, úgy érzem, sokat fejlődtek. A dizájn megnyerő, a szobák tiszták, a reggeli átlag feletti. Egyik nap a hagymás velő volt rendkívül kellemes meglepetés, másnap a marinált zöldségek és kencék. A...
2021.10.30a párjával
Kiváló
A hangulatos Nagyerdei villában kialakított étterem a kivételes magyar írótehetség, Krúdy Gyula ízvilágát és korának hangulatát idézi meg. Elegáns belső tér, gazdag ételválaszték, a kiszolgálás gyors és udvarias. A harcsahalászlé bőséges és nagyon finom volt. Körülnézhettünk a szálloda...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Húsvét
Peró Vendégház Debrecen
8.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
93.656 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval