Szoba kicsi, wellness erősen fertőtlenítő szagú, ráadásul a főépületből az udvaron át kell sétálni, ami télen nem igazán előny. Ettől függetlenül a wellness hangulatos. Svédasztalos reggeli bőséges és választékos. Sajnos a főépületben az ételszag szinte elviselhetetlen. Ital, üdítő árak irreálisan magasak!
5 csodás napot tölthettünk itt családunkkal és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Kiváló és bőséges volt a svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora. A wellness részben is nagyon jól éreztük magunkat 5 éves gyermekünkkel együtt. A panoráma és kilátás gyönyörű, hegyek veszik körül a szállodát. A személyzet is mindig nagyon kedves és segítőkész volt.
A hely talán Magyarország legszebb panorámájával büszkélkedhet. Ez kárpótol szinte minden kellemetlenségért, ami itt érhet. Maga a szoba és a szolgáltatások ár-érték aránya hagy kivetnivalókat, de mikor befekszik az ember a panorámás jacuzziba, minden gondja-baja elmúlik. Az ételek hatalmas adagok voltak és háziasak, életem legfinomabb cigánypecsenyéjével.
Elég lett volna bőven a félpanziót választani. A személyzet kedves, szolgálatkész, bár nem teljesen tájékozott mindenről. +panoráma +a külső medence és jacuzzi +az ételek minősége és mennyisége +az italok ára +a személyzet +az ingyenes parkolási lehetőség +végre újak az étkező és a terasz bútorai +légkondicionálás mindenütt +bőséges svédasztalos reggeli +a különleges diétát tartókat is ki tudták szolgálni +gyönyörű belső park, függőkert
-a szobák kinézete (jó későnyolcvanas- kilencvenes évekbeli, lelakott, nem mindig tiszta) -10 órakor mindenkinek lámpaoltás, hiába a gyönyörű függőkert, sötétben ülhet kint az ember. Ugyanez a helyzet a belső társalgóval is. A kültéri lámpák nem világítanak -nincs itallap -a folyosókon nem működött a lámpa, vaksötét -gyakran leverte az áramot a sok légkondi, ilyenkor fél órán át semmi sem működött -a fenti jacuzzis terasznál jó lenne egy öltöző, egy ivókút és egy mosdó, óra. -a medencék lépcsője eléggé életveszélyes, szűkös és ingatag -sokat kell lépcsőzni, így aki nehezen mozog ide ne is jöjjön, szinte mindenért lépcsőt kell mászni (viszont a panorámáért szívesen tettük ezt) -papírvékony falak -a wc-papírt, törölközőt kérni kellett
A leírt negatívumok ellenére is szívesen visszamennék, mert a hely maga pihentető és csodálatos. Egy jó alapos felújítás és a leírtak átgondolása sokat lendítene az elégedettségen. Úgy érzem, nem hozzák ki a helyből azt a lehetőséget, amit rejt, és ahogy olvasom, évek óta nem is hajlandóak változtatni a negatív dolgokon. Pedig megérné!
Nagyon szép, pihentető 3 napot töltöttünk itt, a szállás csodás helyen van, a falu felett, a személyzet nagyon segítőkész, a szoba tiszta volt, az ételek nagyon finomak. A fahídtól először kicsit meglepődtünk, hogy azon kellett átmenni a szállodához vezető úton, de nincs vele semmi gond. A csomaghoz 1 óra biliárd járt, jó kikapcsolódás volt.
Közel van Eger, Szilvásvárad, de a környék is szép és nagyokat lehet sétálni. A kinti medence pont jó, a medence vize langyos volt, ami nyáron kifejezetten kellemes.
Furcsa volt, hogy érkezéskor azonnal ki kellett fizetni elòre a szállást- nehogy eltűnjünk? Az épület elhanyagolt, a három emelet azért sok lift nélkül, a szoba rendben volt, légkondival, de egész nap eszméletlen kajaszag a szobában is. Első este kértünk másnap délelőttre masszírozást, mindent megbeszéltünk.
Reggel érdeklődtem, hová kell menni, gond semmi. Csak éppen nem jött senki. 1 óra múlva vissza a recepciora- ja, nem érték el a masszőrt. Se este, se reggel nem tudták ezt közölni? Két éjszakát voltunk ott, egy teljes délelőtt elment potyára ( a sok plussz lépcsőről nem szólva) , de még egy elnézésre se futotta. A külső medence tényleg mindent visz, de azért a hozzáállás borzalmas!
A szálloda gyönyörű környezetben van, másodszor jártunk ott. Pihenésre teljes mértékben alkalmas.A település egy csodálatos horgásztóval is rendelkezik, amely meglátogatása kellemes kerékpártúra. A kinti medence vize hideg volt, jó lenne megoldani a felfűtését. Nagyon jól éreztük magunkat ismét!
Vacsora katasztrófa, szoba kis vacak, wellness erősen fertőtlenítő szagú, ráadásul a főépületbol az udvaron át kell sétálni, ami ősszel nem poén. Egyébként szép helyen van.
Március 20-tól 22-ig voltunk itt. Mi biztosan visszatérünk. A megközelítés kissé nehézkes, mert a GPS elirányított. A szálloda gyönyörű. A személyzet kedves, közvetlen, bármit kértünk mindent teljesítettek. Az étel finom és bőséges volt reggelinél és vacsoránál egyaránt, egyedül a desszertek hagytak némi kívánnivalót.
A szobával elégedettek voltunk, a berendezéssel és a tisztasággal is. A wellnes-részleg nagyon tetszett, mindent kipróbáltunk, késő este lehetett biliárdozni, stb. A kilátás fantasztikus, a környék gyönyörű, rengeteg kirándulási lehetőséggel. A falu egy ékszer a Bükkben, az ott lakók kedvesek, ismeretlenül is köszönnek az után, érdeklődnek.
A szálloda az csodálatos környezetben helyezkedik el. A fotók alapján igen megnyerő a szálloda! ! ! Rengeteg hiányosságot tapasztaltunk. A szoba kicsi, az ágy nagyon alacsony kb 40 cm. Az éjjeli szekrénynek nevezett polcba a lábunkat állandóan bevertük. A fürdőszoba megvilágításba is nagyon rossz,konnektor 2. 4 m magasan van elhelyezve.
A svédasztalos reggelik sok kívánnivalót valót hagynak maguk után . A vacsoránál ital lapot nem adnak így az árakat sem ismertük . Mindent kérni kellett pl: wc papír,törölközö stb. A jakuzzi igen kicsi . A beltéri medence vize hideg! A külső medencéhez kb 70 lépcső vezet fel. Nagyon csalódnunk! ! ! Soha többè Hotel Experince! Senkinek nem ajánlom!
Mi elég gyakran igénybe vesszük a Welnes ajánlatokat,kb 1 éve voltunk Dédestapolcsányban. Azóta sem tudjuk felejteni. Gyönyörű helyen csodálatos létesítmény. Nehezen találtuk meg a faluban,többszöri megfordulás után a megtalált fahíd elótt a barátaink kiszálltak a kocsiból,de végül is szerencsésen átértünk.
A személyzet kedves volt/2fő/a recepcios egy személyben volt a pincér. A szakácsot nem láttuk,mert étellliften küldte a vacsorát a pincéből. A következő napon a többi vendég /4fő/ távozott így a barátainkkal egyedúl maradtunk a szállodában. A száraz vörös bórbol, amiből egy pohárral megkínáltak, több nem volt az étteremben. Örömmel mentünk le a fűrdóbe hiszen csak mi leszünk ott,gyönyörű tiszta víz fogadott,ami a clórnak köszönhető,csak a légtérben nem leheteett megmaradni 2percig sem. Miután felmetünk a szobába a személyzet utólsó tagja távozott és éjszakára ránkzárta a szálllodát. hát ilyen élményben még nem volt részünk,felejthetetlen. . . . Szerintem a szép szállónak nincs főnöke,gazdája!