Délegyháza

Délegyháza
DélegyházaDélegyháza

Délegyháza bemutatása

Délegyháza község Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban található, Budapesttől 27 kilométerre.
Nevezetességei: Piróth kastély, Naturista Oázis Kemping, Délegyházi szabadstrand, a 400 éves vadkörtefa.

Evés, ivás Délegyházán (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Délegyháza és környéke legfrissebb értékelései

2024.10.07egyedül
Teljesen képben van a GM diétával, nem kellett aggódnom, hogy valami nem lesz rendben. Ez olyan biztonságérzetet ad, amit nem minden GM helyen tudtam érezni.
2024.11.19barátokkal
A XXII. kerület nincs túlságosan ellátva kocsmákkal, már persze lakosságszámra vetítve, amúgy abszolút számban nem áll rosszul. Az egyik kultikus ivó az Erzsike presszó, szemben a remek Brucker pékséggel és Hétköznap nevű nápolyi pizzériával. A presszó nem nyújt semmi különöset, kommersz italaik...
2024.11.19egyedül
A Halas Nokedli Nagymaros legnépszerűbb egységei közé tartozik, a Chili Fesztivál idején nem is volt türelmem megvárni az itt kialakult sort, egy nappal később tértem vissza, akkor ittam itt egy pohár Borsodit (600 ft) és ettem mellé harcsatepertőt, amiből 1490 forintba kerül tíz deka. Van szabad...

Délegyháza és környéke kedvelt szállásai

Mártoni Csárda Szigetszentmárton - Napi árak félpanzióval
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Délegyházi látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Délegyháza és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 20.910 Ft/fő/éj ártól
155 értékelés
Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.800 Ft/fő/éj ártól
479 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 27.500 Ft/fő/éj ártól
112 értékelés