Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén bemutatkozása
A négycsillagos Cascade Resort & Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben található, 128 kilométerre Budapesttől és mindössze 12 kilométerre Egertől. Az épület hűen tükrözi a Termál Völgy mediterrán hangulatát, belső tereiben viszont a természeti elemek harmóniája uralkodik.
A Demjéni Fürdő és Aquapark a hotel közvetlen közelségében található, mely gyógy- és élménymedencékkel várja látogatóit hajnali kettőig.
Az építész(és a belső építész) valószínűleg nem járt életében szállodában, vagy az volt a kívánalom feléjük, tervezzenek egy olyan szállodát, ami semmiben nem felel meg az évszázad óta bevált formáknak. Ezért a fürdőszoba egy része a lakótérbe került, a kabátokat és a törülközőket nincs hová akasztani, a fürdőruhákat száradni.
A szobai WC kívülről kulccsal zárható? ? ? A wellnessnek hirdetett fürdő a szabadtéren keresztül közelíthető meg. Dehát erről nem az üzemetetők tehetnek, a tulajdonos valami nagyon egyedit akart. Sikerült neki. Az biztos, hogy nem írtam be a kedvenc helyek közé.