A kommunikáció gyors és problémamentes volt, minden kérésem teljesült. A szálloda a Demjéni Thermálfürdő és a Barlangfürdő szomszédságában helyezkedik el, nyugodt, csendes környezetben a természet lágy ölén, de ne hidd, hogy csak az aranylakodalmad érdemes ideszervezni. Az említett létesítmények miatt itt minden korosztály megtalálja az igényének megfelelő pihenési, szórakozási lehetőségeket. A hotel méretét tekintve, inkább családias jellegű, ettől nincs az embernek "tömegturizmus" érzése. A belső tereket és szobákat a természet elemeit alapul véve alakították ki, engem már a hallba érkezve lenyűgözött a szökőkút és a "szálló" buborékok. A következő meglepetés akkor ért, amikor a sima Aqua superior szoba helyett - amit befizettem - az Aqua Nászutas Lakosztályt kaptuk meg! Gyanítom, hogy ez a hotel figyelmessége volt a szülinap miatt. Ez a szoba maga a romantika: a hatalmas ágy mellett kád a szobában, lágy esésű selyem függönyök, színes állítható hangulatvilágítás, torta, pezsgő bekészítve, ahogy kértem. . . Szóval nemcsak az ünnepelt lepődött meg :). Az étterem szintén átlagon felüli belső térrel rendelkezik, az különösen tetszett, hogy az asztalokat lehelletfinom függönyökkel választják el, ettől kicsit intimebbek az étkezések. A konyhájukat átlagosan jónak mondanám, elégedettek voltunk vele, de a kulináris élményeket tekintve Michelin csillagot nem adnék neki. A wellness részlegük nagyon ízléses és kellemes, de kicsi. Mivel mellette két hatalmas fürdő van, így nem is indokolt, hogy nagy wellnesse legyen, nekem legalábbis nem hiányzott. Egyébként minden van benne, ami egy wellnessbe kell, többféle szauna, merülőmedence, élménymedence, pihenő helység, halk zene, kényelmes ágyak, büfé, mediterrán hangulat és ami nekem nagyon tetszett, hogy a wellnessből ki lehetett menni a nagy udvarra, ahol többféle napozó ágy van, a kedvencem a kétszemélyes hintaágy volt. Akinek ez nem elég, az átmehet a pár lépésre levő Demjéni Thermálfürdőbe, azt ugyanis a szállóvendégek díjmentesen vehetik igénybe. Egyetlen negatívum volt, hogy a rendelt puncstorta dekorációnak ugyan csodás, de rémesen ehetetlen volt. Ha lehet építő jellegű kritikát írni, teszteljék le a cukrászdát mielőtt rendelnek onnan. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, igazán romantikusra sikeredett szülinap volt.