Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén bemutatkozása
A négycsillagos Cascade Resort & Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben található, 128 kilométerre Budapesttől és mindössze 12 kilométerre Egertől. Az épület hűen tükrözi a Termál Völgy mediterrán hangulatát, belső tereiben viszont a természeti elemek harmóniája uralkodik.
A Demjéni Fürdő és Aquapark a hotel közvetlen közelségében található, mely gyógy- és élménymedencékkel várja látogatóit hajnali kettőig.
Felejthetetlen napokat töltöttünk el párommal ebben a nagyon kellemes hangulatú szállodában. Méltó helyszín volt házassági évfordulónk megünnepléséhez. Kedves fogadtatás, meghitt, kellemes hangulatú, szép tiszta szoba. Remek falatok, csodás étteremben szervírozva. A wellness részleg is megnyerte tetszésünket.
A csodás környezetet a szálloda minden pontjáról élvezhettük. Remek volt az éttermi kilátás, a wellnessből is élvezhettük a csodás tájat. A sok élmény miatt a szobában napközben nem sokat tartózkodtunk, pedig onnan is remek kilátás volt a környező zöldellő dombokra. A szoba berendezéséért és hangulatáért külön gratula. A szálloda szolgáltatásához tartozó fürdő használatnak is nagyon örültünk. Kellemes órákat töltöttünk ott is.
Születésnapot jöttünk ide ünnepelni a beígért 5 csillagos élmény reményében 2014 március közepén. Lakosztályt foglalunk félpanzióval, ami a szobát illeti szuper volt csak kissé hideg és nehezen melegedett be. De ennyi az összes pozitívum amit leírhatok. Érkezéskor kedvetlenül fogadtak, semmiféle tájékoztatást maguktól nem adtak a szolgáltatásaikról.
A vacsora ehető volt az első estén bár a választék nagyon kevés és ez igaz a reggelire is. Sőt a reggelinél mindkét nap ugyanaz volt a választék ráadásul még nekem kellett kérnem tiszta terítéket 5 perces pincér keresés után. Második estén a rizs ehetetlen volt, ezért külön kértünk krumplipürét a konyhából. folyóson egész nap hangosan szól a zene és a szobában is zavaró hatású zárt ajtón keresztül. A szálloda wellnes részlege nagyon kicsi és nem méltó a nevéhez, a lakosztályunkban több élmény várt a pezsgőfürdőkáddal és a szaunával. A gyógyfürdőbe a közvetlen átjárás csak szabadtéren lehetséges és bár kaptunk karszalagot de teljesen feleslegesen mivel senki nem ellenőrizte. A gyógyfürdő is nagyon kicsi de szép. A minibár árai illetve az éttermi italok tényleg 5 csillagosak. Nagyot csalódtam a wellnes illetve a gyógyfürdő miatt és az ár-érték sem megfelelő. A barlangfürdőbe majd biztos elmegyünk , de a környéken rengeteg sokkal jobb és megfizethetőbb szállásra megyünk majd.
Ünnepi pihenésnek indult, végül fejedelmi lett! Gyönyörű, exclusive hotel, kedves és segítőkész személyzet, finom ételek, pihentető fürdőzések! Engem elvarázsolt teljesen! Már alig várom, hogy újra ellátogathassunk ide nyáron is! :) Különösen élveztük az éjszakai fürdőzést (hiszen nem sok helyen van lehetőség ilyesmire) és a hotel wellness részlegének nyugalmát, frissítő hatását!
Érkezéskor kedves,türelmes személyzet fogadott, alapvetően barátásgos de diszkrét hozzáállással. Az aqva szoba amit kaptunk (felár nélkül, mert nem volt sok vendég! )csodás, mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerűen inspiráló a design-ja. Az ágy szuper kényelmes, pihentető volt rajta az alvás.
A wellness részleg szerintem a szíve a szállodának, mint stílusában mint funkciójában. Itt mindent megtalálunk amiért a pihenni vágyó erre a tájegységre jön. És a szaunában betartják többnyire a vendégek is, hogy csak szaunalepedőben élvezzék az izzasztó levegőt! Külön köszönet az országos 1 helyezett szaunamesternek (nem tőle tudtuk meg :) ) Lényegében hiába volt egész napos belépőnk a szomszédos fürdőbe, inkább mi itt mulattuk a napot. Az étkezés bőséges és finom volt. Votl ami extra ízletes, és volt átlagosan finom. A 2x2dl bor és 2 pálinka viszont brutális áron bírtuk, de így jártunk, viszont finom volt. ;) Visszamegyünk nyáron, amikor már elkészült a barlangfürdő!
A szálloda elhelyezkedése,megközelítése tökéletes. A recepción érkezésünkkor egy "hűvös" hölgy fogadott,mivel nem sokkal 18 óra előtt érkeztünk,így a műszakválás után a recepción dolgát végző segítőkész fiatalember orvosolta a problémánkat,miszerint a 20 celsius fokos szoba csak nem akart melegedni.
Szerencsére nem voltunk túl problémás hangulatban,így elfogadtuk az általuk felajánlott szobát. A másik pár akikkel voltunk,náluk épp az esti zuhanyzáshoz használt meleg víz fogyott el, de ezt is kompenzálták volna egymásik szobával. A kedves recepciós úriember tényleg mindenben megpróbált segíteni, ami nagyon pozitív! Viszont távozásnál ismét a hölgy fogadott minket,sehol egy kedves szó,mosoly, vagy épp viszontlátásra! Ami viszont igen pozitív az a konyha. Isteni ízek, csodálatos látvány,kitűnő tálalás! Csak POZITÍV vélemény,és csupa nagy betűvel írva. A wellnes részleg kicsit kicsi, főleg a medence,na de a termálfürdő kárpótolt. A spa részlegen a masszőrök közvetlenek,és beszédesek,ami jó volt. Kicsit többet vártam volna a személyzettől emberileg. Illetve túl belefáradtnak tűnnek a munkájukba. Talán nekik is kellene egy kényeztető hétvége a szállodájukban. :)Ui. : Az Igazgató Úr mindenütt jelen van,és ahol tud ott segít.
2013. októberében jártunk a szállodában. Nagyon szép szálloda, jó a kiszolgálás. Gyönyörű a környezet, a szoba teraszáról is a kilátás. Némi építő kritika a szállodának: remélhetőleg a fürdőkomplexummal zárt folyósóval is megoldják az összeköttetést. A bérelhető biciklihez esetleg lehetne gyerekülést v. utánfutót is kölcsönözni.
2013 Novemberben jártunk ott a párommal,és fantasztikus ellátásban volt részünk. Csodaszép a szálloda,isteniek az ételek,remek minden szauna,álomszerű a berendezés. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat,máskor is vissza megyünk. Az már csak bónusz volt,hogy amikor este kimentünk a szabadtéri medencébe elkezdett esni a hó amit bizony abban az évben ritkán láthattunk. Dévainé Georgie
Mi most januárban töltöttünk el 3 napot a Hotel Cascade-ban és a Termál fürdőben. Feltöltődve,de fájó szívvel jelentkeztünk ki. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az ételek fantasztikusak voltak, a személyzet segítőkész. Csak ajánlani tudjuk, egyszer mindenkinek érdemes ellátogatni.
A szolgáltatások tetszettek,bár nekünk a karácsonyi program hiányzott,főként a gyerekeknek. Ami még kicsit zavaró volt,hogy este 11-kor is áthallható volt a szomszéd zuhanyzása is,a gyerekzaj,a falak elég vékonyak. Este 9 körül zuhanyoztunk,és alig volt meleg víz,ami nekünk még nem lett volna probléma,de a kisebbik gyerekünk 8 hónapos,és neki kellett volna a meleg víz,így sietnünk kellett a fürdetésével.
Amit még külön kiemelnénk! Az erkélyen ülve,elég tisztán hallható a személyzet beszélgetése,dohányzás közben, amit egyes esetekben a vendégekről alkottak,és minden másról! Minket még ez sem zavart,én is szállodába dolgoztam jó pár évvel ezelőtt tudom nagyjából hogyan működnek a dolgok, de ha az hallja akiről éppen szó van és rájön, akkor probléma lehet belőle,mi jókat derültünk rajta! ! Bár az úszómester pucér látványát kihagytuk volna,de betudtuk ezt is a karácsonyi extrának! ! ! :D :D Ezektől függetlenül,őszintén mondom nagyon jól éreztük magunkat,csodálatosak voltak az ételek,a személyzet kedves,és segítőkész csapat,a felszolgálóktól,a takarító személyzetig! Már most tudjuk hogy visszatérünk! ! :D
Decemberben töltöttünk a Párommal 4 pihentető napot a Hotel Cascade-ban. A szálloda design-ja eklektikus, de nem zavaró módon; nekünk nagyon tetszett miden! Az anyagválasztás, a kivitelezés igazán magas színvonalú! A tisztaság, az ételek választéka, minősége kitűnő! A fürdőszoba annyira szép volt, hogy egy az egyben "hazahoztam volna".
Ha mindenképpen valami hibát akarnék találni, akkor annyit mondanék, hogy az éttermi személyzet lehetne kicsit kedvesebb! Mindenképpen szeretnénk visszatérni, amikor majd befejeződnek az építkezések. . . .