Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén bemutatkozása
A négycsillagos Cascade Resort & Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben található, 128 kilométerre Budapesttől és mindössze 12 kilométerre Egertől. Az épület hűen tükrözi a Termál Völgy mediterrán hangulatát, belső tereiben viszont a természeti elemek harmóniája uralkodik.
A Demjéni Fürdő és Aquapark a hotel közvetlen közelségében található, mely gyógy- és élménymedencékkel várja látogatóit hajnali kettőig.
Egyszerűen imádtuk! Csodálatosan szép a szálloda a szobákról nem is beszélve! Annyira otthon éreztük magunkat,a gyerekeknek nagyon sok lehetőséget kináltak a játékra! ! A kiszolgálás és kedvesség 100%! 4 éjszakát töltöttünk el itt de kevés volt! Bizosan visszamegyünk többször! !
2012-ben, Karácsonykor voltunk a szállodában. 4 csodálatos éjszakát töltöttünk el ezen a mesebeli, varázslatos helyen. Amikor itt jártunk, még nagyon új volt a szálloda, mindössze egy hete volt nyitva, de ez nem érződött a kiszolgáláson. Rendkívül kedves a személyzet és segítőkész.
Karácsony este finom, különleges déli gyümölcsöket készítettek be a szobánkba, meglepetésként. A hallban pedig még másnap is rétesekkel, forralt borral, punccsal kedveskedtek a vendégeknek. Nagyon hangulatos és egyedi a kialakítása az épületnek. Különösen a baldachinos bejárat, a szobák és az étterem tetszett. Az étteremben az asztalokat függönnyel lehet körbevenni,elkülöníteni. Gyönyörű üveggömb csillárok találhatók több helyen is. A gyógyfürdővel még nincs egybeépülve, így télen is fürdőköpenyben, papucsban kell átgyalogolni a szállodából, de ennek ellenére sem kellemetlen a minusz 5 fokos hidegben az oda-és visszajutás. A Fittnes rész is magas színvonalú, hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyönyörű a környék, a Demjén völgy, amelyre az ablakokból rá lehet látni, közel van Eger, Egerszalók. A szobák is nagyon egyediek, hangulatosak.
A november elsejei hosszú hétvégét töltöttük a szállodában. Különleges berendezésű, kialakítású a hotel. (A letisztult formák, szolidabb színek kedvelői nem biztos, hogy jól érzik magukat e terekben. ) A környezet még feltúrt állapotban van, gondolom, a tereprendezés, parkosítás még várat magára.
A csend és friss levegő jó érzéssel töltöttek el minket. A földszinti szobák kellemes terasszal rendelkeznek, a barátok II. emeleten lévő szobáihoz tartozó erkélyekről viszont csak az előző szint tetőcserepeit látni. A reggelikkel, vacsorákkal meg voltunk elégedve. A szomszédos gyógyfürdő esti, éjszakai nyitva tartása gazdagította a programlehetőségeket. Az árakat -a kínálathoz mérten- kissé magasnak találtam. Összességében kellemes napokat töltöttünk itt. Szülinapos vendég
Csodálatos 4 napot töltöttünk itt a párommal! Már az a látvány lenyűgözött minket, ami a recepcióig vezetett. . . A szobánk épp úgy nézett ki, ahogy azt korábban a képeken láttuk! A bőséges reggeli, és a svédasztalos 4 fogásos vacsora isteni finom volt. Picit féltünk, hogy csak különleges ételek lesznek, de tényleg azt mondom, itt mindenki megtalálta a neki tetszőt!
Sőt, olyan ételeket is megkóstolhat, amit idáig nem volt lehetősége. A személyzet nagyon udvarias, és kedves volt. Abban biztosak vagyunk, hogy ha elkészül a barlangfürdő még biztosan visszatérünk erre a csodálatos helyre!
Nagyon hangulatos volt a szálloda stílusa. Kényelmes és szép volt a szoba. Nagyon tetszett, hogy az étkeztetés ideje ilyen intervallumban volt meghatározva, így a korán-későn kelők-fekvők is kényelmesen tudtak enni. Nagyon hangulatos a wellness rész kialakítása is, hangulatos zene, kellemes illat, választható szauna, gőz.
Szép helyen fekszik a hotel, jó a levegő, kellemes a kilátás. A kiszolgálás is nagyon kifogástalan. Tetszett a közelben lévő fürdő kényelmes megközelítése köppenyben is. Hiányoltam a hallban és a szálloda környékén a szemetest. Nagyon kellmes pihenés és szép emlék volt az ott töltött hétvége.
A hotel berendezése,kialakítása nagyon tetszett,modern de mégsem az az "üveg,beton". A szoba berendezése nagyon tetszett/rustic lakosztály/ízléses,szép drapériák,párnák,minőségi anyagok beépítve,remek ötlet az infraszauna és a pezsgő fürdő ahonnan szép a kilátás a környező vidékre.
Az igaz,hogy egy kicsit úgy éreztem,hogy a "dizánjt"feláldozták a praktikum oltárán de ezek csak apróságok/pl. a fürdőszoba mosdója ami a mai trendi tálkaszerű valami és a fa mosdópult ami ugyan jól néz ki de egyátalán nem praktikus és a tartósságáról sem vagyok meggyőződve,nem volt törölköző szárító sem a fürdőbe meg sehol a szobába,így a nedves törölközők és fürdőruhák gondot okoztak,az előszoba szekrényből egy pár fiókot hiányoltam,mert nem igazán kedvelem ha bizonyos ruhadarabok "szabadon"a polcos részen tárolódnak! /ezeken azt hiszem könnyen lehetne segíteni! A személyzet udvarias,előzékeny és külön köszönet az ügyes kezű masszőr fiatalembernek. Az étel választék megfelelő és finom,az ital itt inkább a bort említeném az hagyott némi kivánni valót,igaz csak az első napon ,viszont a bárba remek koktélt kevertek. Jó dolog,hogy a szálló vendégek átjárhatnak a fürdőbe,igazán ötletes az éjszakai fürdőzés. Összességében egy remek hétvégét töltöttünk el nagyon élveztük a hangulatát az egész szállónak és már tervbe van egy újabb látogatás,de télen,mert akkor is szép lehet a környezet és a fürdő is! Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki a nyugodt pihenést,sétákat és persze a jó fürdőt kedveli,valamint szeret finom jó ételeket fogyasztani!
A szálloda gyönyörű, ízlésesen berendezett. Nagyon tetszett. A fürdőszoba csodálatos! Minden biztosította a kényelmünket. A konyha kiváló, az étterem nagyon hangulatos. A személyzet kedves, ha kértünk valamit rögtön teljesítették. Mi remekül éreztük magunkat és reméljük, hogy lesz még alkalmunk pár napot itt eltölteni. Köszönünk mindent!
A hotel nagyon hangulatos,tiszta és ízlésesen van berendezve. A szobában hangulat világítás,a teraszról gyönyörű kilátás az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak a kiszolgálással nagyon megvoltunk elégedve a wellness részleg csodálatos, az egészben az volt a legjobb hogy a termál fürdő pár percnyi séta a szállodától ahol szintén kellemes pihenhettünk és felüdülhettünk.
Nagyon hangulatos, kiváló ízléssel berendezett, patyolat tiszta Hotel. Valahogy mindenből a természet áradt, nagyon tetszett. A konyhájuk meglepően jó, remek és bőséges ételeket ettünk, az italválaszték is pazar. A Welness részleg bárhol megállná a helyét, bár szerintem telt ház esetén kicsit szűkös lehet.
Tetszett még, hogy a személyzet szinte csak fiatalokból állt. Negatívumnak csak a kevés szórakozási lehetőséget (egy biliárd asztal), és szegényes Fitnesz-Kardio felszerelést tudom felhozni. A hoteltól két perc sétára található, a hotel vendégei számára ingyen látogatható termál fürdő viszont, kicsit lepukkadt benyomást keltett, főleg tisztaság terén. Mindent összevetve, és hozzáadva Eger és a Szépasszonyok Völgyének közelségét, bátran ajánlom mindenkinek!
Márciusban töltöttünk el a párommal 2 éjszakát. A szálloda külsőre és belsőre is a luxusra hajaz! Igen exkluzívra sikerült! Ezzel nem is volt semmi gondom! A személyzet viszont nem nőtt fel a feladathoz még! Szerettem volna masszázst igénybe venni,de közölték,hogy nincs masszőr,mert kevés a vendég! ! ! !