A húsvéti hosszúhétvégére kerestünk és találtuk ezt a szállást. Az első szempont az volt hogy az udvarba tudjunk parkolni. Ez teljesült is. Az ár is korrekt volt. Felújjított kis parasztház volt. Egész nap kirándultunk,csavarogtunk úgyhogy csak az alvás miatt kellett igazándiból a szállás. Wifi nincs.
TV mind a két szobában volt,illetve az TV adók közül is lehetett válogatni tetszés szerint. Az elsó gond másnap kezdődött. Arra ébredtünk hogy össze-vissza csíptak bennünket a szárnyas hangyák. Vettünk a közeli boltban rovarírtót és ez megoldódott. Némely szekrény ajtaja elég ingatag volt,úgyhogy nem is használtuk. A nagyszobába volt egy kandalló amit valószínűleg az előttünk lévő bérlők használhattak,mert nem volt kitakarítva , illetve elég porosak voltak a bútorok emiatt,gondolom. A zuhanykabin ajtaja alatt folyt ki a víz,úgyhogy az első este majdnem sikerül egy hátast dobnom. Reggelizéskor az elvileg tiszta tányérok és poharak között találtunk szennyeset is. 3 napra 1 1/2 tekercs WC papír volt hatunknak. Még jó hogy Nagypéntek után nyitva voltak a boltok. Egyébként a szállás tökéletes az alvásra. Ha ezekre az apró hibákra odafigyelnek a szállásadók,még jobb értékelést is tudnánk adni.
Nagyon tetszett élményekkel teli nagyon igényes hely teljesen meg vagyok elégedve és szeretnék máskor is elmenni oda 4 éjszakát töltöttünk kisfiammal és párommal a fiamnak és páromnak is nagyon tetszett mindenképp vissza fogunk jönni ide Amikor beléptem az tetszett meg hogy rend és tisztaság fogadott minket.
Most értünk haza. 4 éjszakát töltöttünk ott. Pár negatívum ami nem tetszett: Ház vastag falú emiatt a házon belül nincs térerő. Ház elé ki kellett menni a telefonáláshoz, emiatt a házban a mobil-net se volt használható. (T-mobile) gyenge a jel. (Ez nem a szállásadó hibája) Nincs internetezési lehetőség a szállás mellé de még a faluban se.
Csak a Demjén fürdő melletti Hotelben lehet ingyen Wi-fi-t találni de konnektort ott se láttam elérhető közelségben. Nincs az ablakokon szúnyogháló! ! Ez a legfájóbb hiba. A sok csípéssel ért véget a nyaralás.