000,-Ft) brutálisak a többi fürdőhöz és azok szolgáltatásaihoz viszonyítva. Tény és való, hogy a barlangi medencetér tágas, hangulatos és nagy, de pl. a pihenéshez nincs meg a kellő infrastruktúra. Folyamatosan megy a hangszórókból a zene, de hogy mi, az gyakarolatilag azonosíthatatlan, élvezhetetlen, mert akkora a fürdő alaphangja, visszhangja, zaja, pedig az egész fürdőben, ha 30 ember volt, akkor sokat mondok. Egyszóval csak zajterhelés semmi más. A pihenő, fekvő alkalmatosságok iszonytatóan kényelmetlenek, azokban csak ülni lehet, ráadásul két részből állnak, így szétcsúsznak. Mi lehet itt amikor sokan vannak? ? ! ! A gözkabinban nincs zuhany, amivel lehetne frissíteni a padokat. Az öltözőben nincs zuhany, az csak a fürdőhöz vezető átjáróban van, persze zuhanyfej ott sincs, csak úgy simán folyik a mennyezetből egy csövön a víz. Az étterem árai is brutálisak a minőséghez képest. Az adagok még jók, de minek, hisz az ételek élvezeti értéke konvergál az origóhoz. Egy 0,5L-es szénsavas üdítő 770,-Ft. Nooorrrmáálliisss? ? ? Szerintem az egész fürdő egy túlértékelt NULLA. Az életben többé be nem tesszük ide a lábunkat. Maradunk MIskolc-Tapolca, Kehidakustyán, Sárvár, Zalakaros, Harkány , Igal és a többi fel nem sorolt kellemes és ár-érték arányban jó fürdőnél. Ez a fürdő csak a lehúzásról szól.