Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát!
Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének 1500 négyzetméternyi vízfelülete titkokat csobog a fülébe. A 760 méteres barlangfürdő látványát az Avatar film ihlette.
Ez a hely nem a pihenés szól szerintem. Mivel egy barlangról van szó, írtó hangos, levegőtlen hely. Nagyon sokan voltak, tömeg volt mindenhol. A csúszdákról nem tudok nyilatkozni, de gondolom a gyerekek nagyon élvezik. A kinti (régi) termál rész viszont nagyon jó, de oda jóval olcsóbban meg lehet úszni a belépést is, nem kell megvenni az 5000 Ft-os belépőt.
Kihagyhatatlan 2017. november 30.csoporttal járt itt
Már a pénztárhoz lépve csodálatos látvány tárul a szemünk elé. Szivárványhiddal világított vizi folyősok. A 176 méter hosszú barlangrendszert a vízben sétálva be lehet gyalogolni. A 2 emelet magas csúszdavilág fenomenális. A szobrok és a TV-vel ellátott pihenőhelyek szuperek.
Családostul voltunk a barlagfürdőben, két gyermekünkkel. A látványvilág nagyon szép. Szerintem mindenképp érdemes ellátogatni, a drága belépőjegy ellenére is. Viszont az étterem és a büfék nagyon zsúfoltak. A sorbanállástól a kiszolgálásig kb. 45 perc telt el.
Délután hat óra fele a jégkása és a limonádé is elfogyott, annak ellenére, hogy nyáron hosszabbított nyitvartás van. Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat.
Kihagyhatatlan 2017. július 28.a párjával járt itt
Ide érdemes betérni, a hely fantasztikus, mindenki megtalálja a számításait. A belső, barlangrendszeres rész káprázatos. Hangulatos fényekkel, vízi bárral, csobogókkal, bugyogókkal, pihenőfotelekkel, ágyakkal. Szuper felfedező útra indulni idebent. :) Bent találhatók még különböző csúszdák is, amikhez a kényelmesek lifttel tudnak felmenni.
A kinti rész teraszos elrendezése, a füves, fás dombok ölelésében látványra is kiváló. Élménymedence, ugrálási lehetőség, csúszda és napozóteraszok mindenhol. Nagyon szép minden, és tetszett, hogy a napágyakért nem kell külön fizetni. A pénztárnál kapott karóra miatt pedig nem kell készpénzt magával vinnie az embernek, és aggódnia miatta, így teljes a kikapcsolódás. Fantasztikus hely, ajánlom mindenkinek! :)
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 58 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.