Végre megtalálta ez a hely is azt az üzemeltetőt aki be tudja csalogatni a vendégeket. Igazi olasz konyhát visz , hazai ízekkel és személyzettel. Családias hangulat ,egy kis itáliai életteret sugározva. a Séf jól főz, minden fínom és jó ízű. Kellemes olasz borválaszték, jó desszertek, kiváló ristretto. És mindezek szolíd árakon. Gratulálunk.
Az Il Gusto egy, az átlagnál valamivel talán jobb mediterrán étterem Diósd szívében. Rendeltem egy adag tintahalat grill zöldséggel (2600 + 500), nem volt rossz, de azért ettem már jobbakat a műfajban. Egyik-másik zöldségkarika eléggé túlment az ideális sütési fokozaton, szerencsére a hal nem lett gumis.
Kértem egy adag focacciat is, a pizza-alap típusút kínálják itt is, csíkokra vágva, abban a műfajban elég jó volt. A limonádét mézzel kérem, nem számoltak fel ezért plusz pénzt, ami gáláns gesztus. Felszolgálási díj nincs, a csomagolásra sem kértek semmit. 4450 ft volt a számla, szívesen otthagytam 5000 forintot akkor is, ha az étel nem volt tökéletes. 3,5 pont felfele kerekítve