Szilveszteri csomag ajánlatukra mentünk, 3 nap - 2 éjszakára. A Vendégházban volt a szállásunk, ez egy kb. 2oo méterre a főépülettől található szállás. Teljesen különálló ház 3 négyágyas szobával. Itt teljes nyugalomban lehet lenni. Maga a csomag ajánlat is jó volt, esti borpince látogatás, lepénysütés és maga a szilveszter esti buli. Nagyon jól éreztük magunkat, a vendéglátók családiasak, barátiak voltak.
Egy hosszú hétvégét voltunk ezen a helyen, ami természeti adottságai miatt egy csoda! Faházban laktunk,meglepően kényelmes volt. Ár-érték arányban kiváló! 3 vizslával laktunk itt, a kutyákat szeretettel fogadták. Az étterembe az állatokat nem lehetett bevinni, de a teraszon együtt tudtunk étkezni mindannyian.
A konyha házias, de itt van hova fejlődni, mert a vegetáriánusokra nem nagyon gondolnak a kínálattal! A háziak nagyon rugalmasak, a kirándulásokhoz szendvicseket készítenek és segítenek a tájékozódásban is! A szállás közvetlenül az erdő szélén van, túrázáshoz a legideálisabb! Valószínűleg vissza fogunk menni még ide!