Báró Eötvös Loránd Apartman Dobogókő bemutatkozása
A Báró Eötvös Loránd Apartman Dobogókőn áll a kisebb-nagyobb csoportban vagy egyedül érkezők, családok, baráti társaságok rendelkezésére. A 8 különálló családi apartmanban konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba és mellékhelyiség, játszótér és sütögetési lehetőség szolgálja a vendégek kényelmét.
Először is szeretném leszögezni a helyről,hogy ez kimondottan a turistáknak épült,egyszerű kis szállás. A családommal évek óta vissza-visszatérő vendégek vagyunk,rendszerint több napra szoktunk menni. A szobafoglaláskor ha van kérésem,a tulajdonos mindig szem előtt tartja. Igaz a reggeli már éve óta ugyan az,de mint írtam,ez nem wellness.
Mivel központi helyen van a menedékház,így több irányba is el lehet menni túrázni,majd a túra végeztével be lehet ülni egy jó kis babgulyásra. Nagyon hangulatos a bejárat előtt több bográcsba főlő ételek látványa. Én csak ajánlani tudom minden túrát,természetet kedvelő embernek.
Senkinek nem kívánok ilyen borzasztó élményt. A személyzet flegma, udvariatlan, nem segítőkész. Érkezéskor a kezünkbe adták a kulcsot minden tájékoztató nélkül. Utána az étteremben vizes kávét hoztak, majd kérdéünkre a gépre fogták. A tévé nem működött, de erre is flegmán reagáltak.
A reggeli szintén a moslék kategóriájába tartozott; európai árak, balkán alatti színvonal. Fizetéskor természetesen a számlaadás elmaradt. Senkinek nem ajánlom,bár az erdő és a kilátás tényleg szép.