Dombóvár központi részén található ez a modern étterem. Nagypéntek lévén rajtunk kívül csak egy pár étkezett, így mindent gyorsan megkaptunk. A rózsa limonádét ki nem hagytam volna! A húsleves májgombóccal jó volt, de a gombóc szerintem nem ott készült.
A roston csirke cheddarsajtmártással és serpenyős zöldségekkel tökéletes párosítás és jól volt elkészítve, nem volt túl puha a zöldség és az adag is elég. A tüzes sertés a steak burgonyával és az uborka salátával ízlett férjemnek, de csak a felét tudta elfogyasztani, mert ez nagyon laktató, így becsomagoltattuk. Elégedetten távoztunk.
Egy lakótelep közepén, egy kis bunker. Belűlről a "pesti" style-hoz akar hasonlítani. Fedett terasz is funkcionál, de a korláthoz közel eső , szélső asztalok a tűző nap miatt használhatatlanok. A nagy forgalom ellenére nem ruháznak be egy árnyékolóra. . . pedig 3 db 2 személyes asztalt nyernének. Ezek most csak dìszelegnek, kihasználatlanul.
. . Húsvét Vasárnapján is üzemelt. Gondoltuk, h ennek tiszteletére halat eszünk. Hát . . . tévedés volt. A Férjem, "Haltálat" rendelt. . mind ez ( 1 személyes tál ), magyarul nem tál, hanem sima főétel. . írd és mond : 3950 ft! Ebben egy bőros haldarab, egy rákfarok, és meg vmi "izé" volt ! Darabolt zoldséggel. . . En, egy rántott harcsát rendeltem, ( másképp van elnevezve )friss salátával. Ez sem saláta volt, hanem ez is darabolt zöldség, akkorára abriktolt paradicsommal, h Cicciolina sem tudta volna bekapni A non plusz ultra a kovetkező: a darabolt zöldséget, síma , natúr, kb. fél liter tejföllel öntötték le az én ételemnél! ( rántott hal mellé) Ugye ezt előre nem tudhattam , ezért még tartárt is kértem, mivel a pincér tájékoztatása szerint az nem járt , a rántott halhoz. Ehetetlen ,ecetes kulimászt hoztak helyette Gusztustalan volt az egész! viszont 15 e ft-ot fizettünk Nem tudom, h kinek mi, a gasztronómiai élmény,
Hogy lehet az, hogy egy dombóvári étterem állandóan csupa "ötszivecskés" értékelést kap. Hát úgy, hogy nagyon szuperül, hibátlanul csinálják. Így volt ez most is. A repertoárjuk példaértékű - öröm lapozgatni. Én persze jó szokásom szerint már előre megnéztem a neten. A személyzet nagyon kedves, a felszolgált ételek pedig frissek, finomak és bőségesek. Imádom ezt a helyet!
Ízlésesen, harmónikusan berendezett étterem. Kiszolgálás gyors, udvarias. Ételek finomak a mennyiségük hatalmas :) Minden étel a leg megfelelőbb szintre van sütve vagy főzve. Fűszerezésük tökéletes. Ár érték arány reális. Minden korosztálynak ajánlom.
Ismét Dombóvár felé mentünk haza a nyaralásból így nem is volt kérdéses, hogy a Fortunában ebédeljünk. A hely nívós kinézetében (mely úgy tűnt ismét megújult néhány részletében) és a kiszolgálásban nem csalódtunk, azonban a Férjem által rendelt flekken egy kicsit rágós volt.
Már célirányosan ezt az éttermet kerestük meg ottlétünkkor (mivel már egyszer jártunk itt gyerekekkel és elégedettek voltunk), most sem csalódtunk. A környezet nagyon igényes, modern, elegáns, a kiszolgálás figyelmes és gyors, az ebéd finom és laktató, jó ár-érték arány! Számomra különleges ételt fogyasztottam, érdemes volt! Összességében elégedettek voltunk!
A hely belső mivolta csodálatos. Ízlésvilága harmonikus, nem hivalkodó. Folyamatos halk, háttérzene szól a hangfalakból, mely mellett kényelmes a társalgás akár ki, akár nagy társaságban. A felszolgálók minimalisták, tehát nem beszélnek feleslegesen, illemtudóak és naprakészek mind a konyha, mind az italok vonatkozásában.
Az ételek változatosak, az étlapon a magyaros/házias ételektől kezdve az extravagánsakig minden megtalálható. Külön kérésére is készítenek ételeket. 2013. év eleje környékén étlapváltozást eszközölt a tulajdonos, hiszen a nem túl nagy mértékben keresett ételeket megváltoztatta és helyettesítette. Ez nagyon jó ötlet volt, de a régi ételeket is ugyanúgy elkészítik számunkra! :) Az italok közül a borokat emelném ki külön, melyekből különlegesen finomakat tart a hely. Külön borszekrény szolgálja a borok jó minőségének megőrzését. Az ételek felszolgálása gyors és rendkívül látványos. Csinosan terítenek, adnak a külcsínre és a belbecsre is egyaránt. Az ételek íze fenséges! ! ! Dombóváron itt kapható a legfinomabb menü, mely hétfő és péntek között minden délben várja a városiakat, a lehető legfinomabban. Az árak közepes árfekvésűek, az ételek mennyisége közepes. Aki minőséget szeretne, aki ízléses helyen szeretne étkezni és még a pénztárcáját is kímélné, az csakis ide jöjjön :)