Kicsit félve mentünk, hiszen az előzetes értékelések alapján kapott a hely hideget meleget. Mi kellemesen csalódtunk. Őszi programba már beépítettük az újabb utazást.
Kívülről nem látszódik szerintem, de a szálló belseje nagyon szép. A recepciós kedves volt, gyors ügyintézés fogadott minket. A szoba tiszta volt. A wellnes részleg nem a legnagyobb, de bőven elfértünk, mert alig volt bent vendég. A legtöbben a kinti gyógyvizes medencében ültek.
A Gunarasfürdőbe szabad átjárás van, de mi ott csak egyszer voltunk, nekünk az nem tetszett. A félpanziós ellátás ízre tökéletes volt, viszont szerintem kevés volt a hely, alig lehetett a svédasztalhoz oda férni, főleg vacsoránál kellett kerülgetni egymást. A felszolgálók kedvesek. Ami nem tetszett a dugó-díj, hogy nem lehet kívülről italt behozni, csak a szállodait fogyasztani.
A szállodáról írtak ilyet is, olyat is, de, aki személyesen járt ott, dicsérte. Nem csalódtunk. Igen igényes az enteriőr, elegáns, letisztult a design. A szoba, fürdőszoba makulátlan volt, tágas és csinos, minden maradéktalanul működött. A személyzet egy speciális igényemet nagyon készségesen kezelte, de amúgy nem merült fel semmi probléma, amit meg kellett volna oldani.
Ahhoz képest, hogy teltház volt, semmilyen zaj, nyüzsgés nem hallatszott, csendes hatást keltett. A félpanziós svédasztal igényes alapanyagokból dolgozott, igényes kivitelben. Nem volt hatalmas választék, viszont minden nagyon ízletesen elkészítve. A személyzet ott is nagyon kedves, sőt érdeklődő volt. Maga a fürdő kissé retró, de nekünk bőven elég volt a szálló saját wellness részlege. A végén megbeszéltük, hogy nem találtunk fogást a vendéglátásban.
A szálloda nagyon szép! A személyzet kedves ,barátságos nagyon jó a hozzáállásuk a vendégekhez! A szobák tiszták,barátságosak! A fürdő kiváló,kellemes! Az ételek finomak és bőséges a választék! A sportolási lehetőség is megfelelő. A bárban a kiszolgálás italok elkészítése profi módon történik.
A szálloda épülete, a szoba berendezése kiemelkedően ízléses, magas színvonalú. Ugyanígy az étterem is minden igényt kielégít. Ugyanígy az étkeztetés is változatos, a felszolgálás figyelmes, gyors. A gépi kávé viszont rossz minőségű volt. A szabadidős felszerelés szintén magas színvonalú, beleértve a fitnessz gépeket is!
A wellness jól felszerelt, élvezetes. Jó dolog a fürdőbe átjárás /bár a fürdő több szolgáltatása megújításra szorul/, csak éppen nem 30 métert, hanem kb. 80-at kellett az akkor üzemelt termálmedencéig a szabadban megtenni. Csak utolsó ott töltött napunkra /amikor már csomagolni kellett a 11 órás vég miatt/ töltötték fel a közelebbi, ajtóhoz 10m-re lévő gyógymedencét! DE AMI MÉG PROBLÉMÁSABB! ! ! Eleve meglehetősen szokatlan és számunkra nem igazán szimpatikus az utalványunk megküldésekor kapott "nyilatkozat" ama része, amely a kívülről bevitt italokra dugódíjat helyez kilátásba, továbbá érkezéskor egy másik nyilatkozat, amely tudomásul veteti, hogy a törülköző, kártya, stb. elvesztéséért ennyi és ennyi pénz fizetendő. A szobai páncélszekrény nem működött, kétszer is szóltunk érte a recepción. Mindkétszer bólintottak, de a négy nap alatt semmi sem változott! A legbosszantóbb az volt, amikor a második napon kb. fél kilenckor a hangosanbeszélőn betrombitálták két autó rendszámát úgy, hogy az egész szálloda zengett! Ennél még elképesztőbb volt, amikor egyik nap reggel 8 óra 5 perckor a szobánba telefonáltak, hogy az autóval álljunk arrébb, mert karbantartanak a parkolóban (vezetéket húztak). A recepciósnak ezt fel is vetettem, aki azt mondta, hogy bocs, de nem tehetnek róla, a szakember félt, hogy bajt tesz a kocsinkban. . . . . Szóval ráférne a továbbképzés a személyzet egy részre, és az érkezés előtt és megérkezéskor szabott feltételeket is át kellene gondolni! Ide pihenni jönnek a vendégek!
A férjemmel a 60. születésnapunk alkalmából töltöttünk itt 4 kellemes napot. A szálloda tökéletes helynek bizonyult a pihenésre. A személyzet mosolygós volt, kedves, de nem tolakodó. A tisztaság, az ellátás, a kiszolgálás minden tekintetben kiváló. A recepciós hölgyek, urak minden kérdésre azonnal tudtak válaszolni.
A szálláshelyen eltöltött idő minden szempontból tökéletes volt. A személyzet, a tisztaság, az ellátás semmi kívánnivalót nem hagyott maga után. Külön kiemelem az étterem minden irányú szolgáltatását, a választék sokféleségét, a fenomenális ízeket. Külön köszönet a szálloda chefjének, valamint a konyha személyzetének. Dudó és férje
Személyzet tekintetében nagyón jónak értékeljük a helyet. A recepciós munkatársak közül nem volt mindenki a toppon, így a fogadtatásunk érdekesre sikerült, a szoba átvátelét olyan adminisztrációs feladathoz kötötték, melyet egyszerűbben el lehetett volna intézni már a szobából, kipakolást és Wifi használat beállítást követően, de ezen átlendültünk.
Tisztaság tekintetében az átlagosnál magasabb a színvonal, de azért ez maradéktalan elégedettséget nem jelent. Ár/érték arányban kiváló választás volt a családunk számára. A szoba fantasztikusan tágása, jól elrendezett, praktikus. Egyetlen hátránnyal, hogy a matracok kissé kikopottak és puhák, ami nem feltétlenül biztosítja a legkényelmesebb alvást, de ez egyén és gonolom szoba függő is. (számukra ez jutott) Sajnos a textíliák, meglehetősen viseletesek voltak. Köntöst 3 x kellett cseréltetnünk, mert mindegyik szakad, vagy hiányos volt. Szolgáltatások tekintetében normál megszokott választékkal és minőséggel találkoztunk. A bowling pálya játék-vendégtere kissé szűkös, de kellemes játkot biztosít. Az étkezésekről csak jót tudunk mondani. Ízletes ételek, széles választék, kényelmes méretű étterem, és dedikált asztalok. Kedves segítőkész személyzet. Elhelyezkedés tekintetében bizonyos szempontok alapján miután a vársból kivül esik, egy kis üdülőtelepülésen nem a leg szerencsésebb, városnézésre, külső programokra korlátozott a lehetőség. Wellness: A szállodán belül található wellness hangulata és mérete lehangoló! Szerencsétlen anyagválasztásnak köszönhetően kissé krematórium hangulata van. Sok a szürke és sötét burkolat. A hangulatvilágításnak köszönhetően, egyes részeken kifejezetten homályban tapogatóztunk. A medencék mérete kissé kicsinek bizonyul a szálloda vendéglétszámához képest, de a szaunák rendben voltak. Ugyanakkor el kell mondani, hogy miután a Gunaras fürdőbe szabad az átjárás, az mindenért kárpótol. Fantasztikus medencék, csuszdák, gyógyvíz, gyerekjátszók, stb. . . Valamint ki kell emelni a személyzet kedvességét a szállodán belül ! ! !
Június 5 és 8 között töltöttünk itt három éjszakát, egy barát házas párral. Már tavaly is éltünk az akciós lehetőséggel. A szoba kényelmes volt. Az étel választék fantasztikus, az ételek minősége kiváló. A személyzet barátságos és udvarias. A hotel wellness elég szerény, de korlátlan lehetőség a hotel melletti fürdő igénybevételére mindent kárpotól.
A 4 csillagos szálloda méltó volt az ünnepünkhöz! Ragyogó lobbi,tiszta és tágas szoba,mindennel felszerelve! Ízletes és sokféle étel,reggelinél és vacsoránál egyaránt! Barátságos személyzet! Kinti,benti medencék megfelelőek voltak számunkra! A wellness kicsit komor,ő nem felel meg a 4 csillagnak.