Kétszer jártunk eddig eben a szállodában, mindkettő alkalommal tökéletesen meg voltunk elée3dve mindennel. A személyzet kedves, barátságos, az ételek kiválóak és változatosak. A belső tér és a szobák kialakítása esztétikus, pazar. Nagyon jó, hogy a szobakártyával át lehet menni a gyógyfürdőbe és ezt tartalmazza a szoba ára.
Az első alkalommal jacuzzis teraszon voltunk, ami kényelmes volt. Második alkalommal már volt wellness részleg is, bár az lehetne egy kicsivel változatosabb is. Összeségében azonban kiváló szállodának tartom. dr. Hederics István
A szálloda berendezései, ingóságai igazi alapos tervezést sejtettnek szépek és jó minőségűek. A vendéglátás nem igazán segítőkész! Egyhangú gasztronómia. Fizető parkoló a nem fizető helyen is. Wellness a pincében igazi barlang hangulat. Dugódíj ilyen színvonalon már a neve is nevetséges...
Iden eloszor voltunk ebben a szallodaban. Erkezesunk elott egy nappal foglaltuk a szobat, igy mar nem jutott idonk eloleget utalni. Mikor megerkeztunk a szallodaba az volt az elso, hogy a teljes arat elore kifizetettek velunk. Meg sosem hallottam ilyenrol. Majd egy papirt is ala kellett irnunk, hogy ha torolkozot akarunk csereltetni, akkor annak kulon dija van.
A minibart, ha kipakolod, a huto teljes arat fizeted ki. A szoba ugyan kenyelmes, de nem a legtisztabb. A napozoterasz egyenesen piszkos volt. A wellness reszlege nagyon gyenge. A furdo azonban szep.
Párommal egy hosszú hétvégét töltöttünk a hotelben. Csak pozitív dolgokat tudok elmondani. A squash pálya, a bowling terem a masszázs mind egyenként nagyon jó időtöltésnek bizonyultak. Az időjárással is szerencsénk volt, hizsen december évén hidegre számítottunk,de a kis séta a fürdőbe nem okozott gondot.
Házassági évfordulót ünnepeltünk a férjemmel ezen a helyen. Csak jót írhatok a hotelről. Nagyon udvarias, segítőkész volt a személyzet. Mind a reggeli, mind a vacsora finom volt és a svédasztalnál mindig találtunk kedvenc ételt. A szobák tiszták és otthonosak. Nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen ünnepelnénk itt máskor is! Ajánlom mindenkinek hasonló alkalmakra!
Kellemesen éreztük magunkat a Hotelben. Finom ételek vártak a vacsoránál és a reggelinél is. Jó volt a szállodai wellness, a víz hőfoka is teljesen kielégítő volt, a bio- és finn szauna s gőzkabin is megtette hatását. All in clusive italfogyasztásunk volt, kaptunk ebédet is. A szoba kényelmes, a szálloda bútorzata modern, gyönyörű kristály csillárok voltak.
Jól éreztük magunkat a gyógyfürdőben is, kipróbáltam a Feng Shui kapszula gépet is. Köszönjük a felszolgálók, recepciós hölgyek kedvességét, a szakács finom ételeit
Sajnos nekem csak rossz véleményem van a hotelről. Emberségből és segítőkészségből egy nagy nulla az egész társaság. Volt egy foglalásunk a hotelben március végére,ahová el is indultunk de sajnos útközben vissza kellett fordulnunk mert a 14 hónapos kisfiunk kétszer is hányt az autóban.
Ekkor kérésünkre a hotel módosította az időpontot pár nappal későbbre, de sajnos addigra kórházba kerültünk a kicsivel Rota vírus miatt, így nyilván ekkor sem tudtunk menni, amire a hotel vezetőségének a reakciója(többszöri keresésünk után) annyi volt, hogy sajnálják de későbbi időpontban még ráfizetéssel sem mehetünk hozzájuk. A teljes összeget még novemberben kifizettük. Rengeteget telefonáltunk a férjemmel felváltva de senkivel sem tudtunk érdemben beszélni, mindenki csak ígérte, hogy visszahív de ez nem történt meg sem a recepció, sem az értékesítés részéről . Az igazgató nem volt hajlandó beszélni velünk, állandóan „házon kívül „ volt. Ilyen lekezelően beszélő személyzettel még hotelban nem találkoztunk. Egy 4 csillagos gyerekbarát hoteltől nem ezt várná az ember. Ezek után Dombóvárnak a közelébe sem fogunk menni, ilyen vendégszeretet mellett.
Már harmadszor voltunk itt és most is nagyon jól éreztük magunkat. Amiért még egy értékelést írok erről a helyről, az az, hogy a szálloda saját wellness részleget létesített a hotel épületén belül. Itt egy félig gyógyvizes élménymedence, egy kis pezsgőfürdő, egy gyermekmedence, sótéglafal, finn szauna, infraszauna, bioszauna és gőzkabin található.
Ez a gyógyfürdővel együtt már tényleg tobzódás a wellnessben. Szép, modern és hangulatos az egész, bár nem nagy, de adott volt a hely nagysága. Nem is értem, hogy a szálloda honlapján miért nem szerepel sem a wellness menüpontban a saját wellness rész, sem a galéria képei között! ! Azt is megemlíteném, hogy a gyógyfürdő kültéri medencéit éppen felújították, így valószínűleg főszezonra az is megújul. Az ételek most is nagyon választékosak voltak (bár lehet, hogy a sok főételből egy helyett inkább lehetett volna egy előétel), a személyzet kedves, segítőkész volt most is.
2015 februárjában jártunk itt 3 férjemmel. 3 napot voltunk ami pont Valentin napra esett bár a szálloda semmilyen formában nem jelezte ezt! Másodszor voltunk itt mert az első alkalom 2 éve nagyon jól sikerült. Deluxe szobában voltunk amivel azon kívül,hogy a matrac nagyon puha semmi probléma nem volt.
Nagyon jó emlékeink voltak a konyháról de sajnos mint kiderült főszakácsot cseréltek és így az összes étel ehetetlen volt. A választék kevés és kritikán aluli volt,a hal vizes a csirkemell meg olyan száraz,hogy fojtogatott. 1 fajta száraz süti ami azon kívül,hogy büdös volt szintén ehetetlen. A kedvencem mégis az,hogy a szobákba a tv hdmi bemenetét lezárták és a hangerőt minimális hangerőn korlátozták. Konkrétan nem hallottuk. Mikor szóvá tettük. hogy szükségünk volna kicsit több hangerőre és a hdmi használatra simán lerázott a recepciós meg sem próbálta megoldani a problémánkat. Segítőkészségből a recepciósok megbuktak.
2014. december végén jártunk itt a férjemmel. Négy felejthetetlen napot töltöttünk el s gyönyörű szállodában. A személyzet jól felkészülten és nagyon kedvesen állt a rendelkezésünkre. Az étterem választéka kifogástalan, a hangulatot az esti élőzene egyedivé tette. A gyógyfürdőbe való átjárhatóság olyan pluszt adott, ami miatt nem maradt hiányérzetünk.