2016. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 16.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy érdeklődéssel vágtunk bele, mert nem jártunk még a környéken. Megérkezésünkkor elcsodálkoztam, ennyi Gunaras?? Egy utca.. 2 Hotellal..és kiadó apartmanokkal..
Beharangozott tő körbe kerítve, nem lehet a partján sétálgatni, ilyent sem láttam még, tehát mintha nem is lenne. Egy kisebb termál fürdő, csak kívülről jártuk körbe..Van talán pár presszó, de az nincs nyitva.. Kávét a szomszéd rehabilitációs intézet recepcióján készítettek nekünk, igaz az nagyon finom volt:-))
Maga a szálló a képeken sokkal impozánsabb, mint a valóságban, hiányzik a Hotel Európa felirat is..
Recepción kedvesek, még gyorsan elvégeztek pár simítást a szobánkon, ahová be is költözhettünk. A szoba tágas, szép, rendezett, erkélye tágas. Felújított szálloda, étkező része a téglalap alakjával, és a tálcás megoldással a régmúlt időket idézi. Vacsorára a szomszéd étterembe kell átsétálni. Az ételek bőségesek, nem kell várni semmire, de átlagosak. Nem érzi az ember, hogy gyorsan kint szeretnék látni, biztatnak a bőséges fogyasztásra. Pincérek kedvesek, gyorsak, segítőkészek.
Összességében az ár érték arány nagyon jó, de ez mégsem az a hely, amiért legközelebb is odamennék.. Még egy hosszabb sétára sem alkalmas.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Európa Gunaras további értékelései
2024.09.26egyedül
A szálloda lehetne akár 5 pontos is, mert kellemes a környezete, jó az étkezési lehetőség, különösen kedves a reggeliztető hölgy, jó a dizájn, teljes a komfort, bár a wifi sajnos a szobáig nem ér el. Csak a tisztasággal volt baj: koszos szőnyeg, ragacsos asztal, kiürítetlen fürdőszobai szemetes,...
2024.08.26a párjával
Tulajdonképpen általában elégedettek voltunk. A recepciós hölgy a csomagjainkat is elhelyezte a kijelentkezés után, amíg még indulásig fürdünk egyet, sőt taxit is ajánlott a vonathoz. Egyetlen kis hiányosságot észleltünk, sem a mosdónál, sem a zuhanyzóban nem volt folyékony szappan, ami egy 3...
2024.08.04
Érkezésünkkor a személyzet készségesen segített, gyorsan és zökkenőmentesen sikerült elfoglalni a szobánkat. Tisztaság rendben volt, nagyon jó illat fogadott minket a szobában. Extra kényelmes az ágy, nagyon jót lehet aludni a hűvös, klímás, csendes szobában. Szabadidőnkben tudtunk játszani a...
A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai
Napi árak önellátással (1 éjtől)
24.900 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Szilveszteri kikapcsolódás gálavacsorával és hajnalig tartó bulizással
Pihentető napok
Napi árak reggelivel (1 éjtől)
31.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
40.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
76.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval