2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 21.Nem ajánlom a helyet másoknak!
2017. február elején töltöttünk 3 napot Gunarason. A szálloda és a szoba is tiszta volt, bár a folyékony szappan tartálya sem a kézmosónál, sem a zuhanynál nem volt feltöltve. A félpanziós ellátásba tartozó reggeli a szálloda épületében volt, míg a vacsora a szálloda melletti étteremben. A reggeli nem túl jó minőségű ételekkel viszonylag bőséges volt, bár némi kívánnivalót hagyott maga után az utántöltés (pl. apró zsömlék elfogytak, akkor nem raktak ki újat, valamint tejet úgy kellett mindig kérni, stb.). Sonka, felvágott egyik nap sem volt, gyümölcs kínálat nagyon szegényes, amikor egyáltalán volt.
Mivel elég rossz volt az időjárás, így elég kellemetlen volt, hogy a vacsorához különálló épületbe kellett átmenni.
A kínálat egy féle leves és 3 féle főételből állt, jellemzően húsételekből, melyek ízletesek voltak. Salátabár egészítette ki a kínálatot.
Ami meglepően hatott, hogy más félpanziós ellátásoknál desszert is tartozik a vacsorához, itt azért fizetni kellett. Ami még furcsán hatott, hogy elég kevés idő állt rendelkezésre az étkezésre (7-9 és 17-19 óra).
Fürdési lehetőség volt szomszédos rehabilitációs központba, melyet 15-19 óra között lehetett igénybe venni, azonban a vacsora szűk időkorlátja miatt nem lehetett teljesen kihasználni.
Furcsa volt, hogy kedvezményes fürdőjegyet csak a távolabbi 2 fürdőbe (Tamási és még valami) lehetett kapni a recepción, azonban a helyi gunarasi fürdőbe nem.
A gunarasi fürdőtől sem voltunk különösebben elájulva, elég szegényes volt a fürdési lehetőség így télidőben.
A szálloda kínálatából vettem igénybe masszázst, amit nem bántam meg, mert a nagyon hozzáértő volt a masszőr-hölgy.
Összességében jól éreztük magunkat, de nem valószínű, hogy ide újra visszajövünk.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Európa Gunaras további értékelései
2024.09.26egyedül
A szálloda lehetne akár 5 pontos is, mert kellemes a környezete, jó az étkezési lehetőség, különösen kedves a reggeliztető hölgy, jó a dizájn, teljes a komfort, bár a wifi sajnos a szobáig nem ér el. Csak a tisztasággal volt baj: koszos szőnyeg, ragacsos asztal, kiürítetlen fürdőszobai szemetes,...
2024.08.26a párjával
Tulajdonképpen általában elégedettek voltunk. A recepciós hölgy a csomagjainkat is elhelyezte a kijelentkezés után, amíg még indulásig fürdünk egyet, sőt taxit is ajánlott a vonathoz. Egyetlen kis hiányosságot észleltünk, sem a mosdónál, sem a zuhanyzóban nem volt folyékony szappan, ami egy 3...
2024.08.04
Érkezésünkkor a személyzet készségesen segített, gyorsan és zökkenőmentesen sikerült elfoglalni a szobánkat. Tisztaság rendben volt, nagyon jó illat fogadott minket a szobában. Extra kényelmes az ágy, nagyon jót lehet aludni a hűvös, klímás, csendes szobában. Szabadidőnkben tudtunk játszani a...
A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai
Pihentető napok
Napi árak önellátással (1 éjtől)
24.900 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Napi árak reggelivel (1 éjtől)
31.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
40.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval