Baráti társasággal,szilveszterkor töltöttünk el itt pár napot. A panzióban 5 szoba van,mindhez külön fürdőszoba. A szobák tágasak,kényelmes fekhellyel. A földszinten a nappali,konyha,étkező egy légtérben,tágas,világos. A beépített konyha mindennel felszerelt,még mosógép is van. Külön épített bárpultnál tárolhatók az italok,főzhető a kávé,tea.
Az étkező asztalnál kényelmesen elfér akár 10 ember is. A nappali részen kényelmes kanapék állnak a vendégek rendelkezésére. Az udvarban szauna is a kényelmünket szolgálta. Nagy fedett terasz is tartozik a házhoz,az autókkal is be lehetett állni a térkővel burkolt udvarra. A termál fürdőtől nem messze egy csendes kis utcában van a panzió. A fürdő pár perces sétával megközelíthető. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Azoknak akiket nem tart vissza az önellátás csak ajánlani tudom,mert szép,tiszta és jól felszerelt a panzió. A tulajdonos pedig egy korrekt,készséges fiatal ember.