Dömösi nyaralásunk alkalmával tértünk be egy ebédre a családdal.10 en voltunk mégis gyorsan kiszolgáltak minket.
Sajnos csak fizető parkolóban lehetett megállni ezért nálam minusz egyről indult a pontozás.
A felszolgálló hölgyek kedvessége és a fenséges és kiadós ételek viszont nagyon ellágyitottak ezért a csillagos ötös is megérdemelt.
Köszönjúk az élményt.
2024.09.16barátokkal
Baráti társaságunk 50.-évfordulóját ünnepeltük Dömösön(09.13-15) mind a két nap itt vacsoráztunk,ami valami csodálatos,bőséges,és finom volt!!!! A kiszolgálás maximális,udvarias,és kedves mosolygós volt. Nagyon köszönjük,és biztos hogy visszatértünk hamarosan egyénileg is. Köszönet a konyhai...
2022.06.11a párjával
Szép, egész napos kerékpártúra után tértünk be ide. Barátságos, kedves fogadtatás, kitűnő konyha. És persze a teraszon a kulissza sem megvetendő! Minden erre kirándulónak szívből ajánljuk.
2022.01.14családjával
Inkorrekt vezetés, rugalmatlan személyzet. Hugom esküvőjét lemondták fél évvel előtte, többszöri megbeszélés után!!! Még arra is lusták voltak, hogy felemeljék a telefont.... Emailben közölték... Minősíthetetlen ez a hozzáállás!!! Emberileg 0 pontot kaptak nálam.