Mizsei Vendéglő Dömsöd

14%
4,1Kiszolgálás
4,4Ár / érték
3,9Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Szépia Hotel Zsámbék - Évindító Szállásvadászat Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék

Mizsei Vendéglő Dömsöd vélemények

2025. január 10.családjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk! Sajátos hangulatú hely, ha belépünk, vagy távozunk, hangosan köszönjünk, az étkezőknek kívánjunk jó étvágyat! Ez egy hagyomány, jó szokás, mi is tapasztaltuk, mert ugye illik megköszönni. A pultnál kell rendelni, kedves, türelmes kiszolgálás, egy jelző készüléken jeleznek, ha készen van, tálcán hozhatjuk az asztalunkhoz, majd az evést befejezve, visszük a tartóra.
Mizsei Vendéglő Dömsöd - Étel/italMizsei Vendéglő Dömsöd - Étel/italMizsei Vendéglő Dömsöd - Étlap/itallapMizsei Vendéglő Dömsöd - Étlap/itallap
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2024. október 6.a párjával járt itt
Nagyon finom minden kedvesek a kiszolgálók!
Ajánlom mindenkinek! Próbáljátok ki mindenképen!
2024. január 26.a párjával járt itt
Előre jelzem, a Mizsei vendéglő, Büfé, de gyorsétkezde jellegű inkább. Ezt nem minden véleményező tudta, mint ahogy azt sem, hogy ha a pultnál van kiírva az étlap, akkor azt ott is kell megrendelni. A rutintalanoknak ez és a műanyag tálca is furcsa, viszont az igazi diétamentes keményen ízesített ételek kiválóak.
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Gyenge 2022. november 13.a párjával járt itt
Lássuk hát Dömsödöt, mondtam, amikor Apajon ill. Apajpusztán a világon semmi nem volt, ahol enni lehetett volna. (Pedig Apajpusztáról milyen jó emlékeket őrzök! Most meg tiszta rom, enyészet az egész. ) Szóval akkor Dömsöd! Lássuk az ittjartam ajánlását! Első a Mizsei vendéglő, akkor oda! Pfff. . .
Mizsei Vendéglő Dömsöd - Külső képMizsei Vendéglő Dömsöd - EgyébMizsei Vendéglő Dömsöd - BelsőMizsei Vendéglő Dömsöd - Étlap/itallapMizsei Vendéglő Dömsöd - EgyébMizsei Vendéglő Dömsöd - Étel/italMizsei Vendéglő Dömsöd - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>
Szörnyű 2022. október 9.egyedül járt itt
Sajnos egy három személyes sültestálak rendeltem tőlük előre be kellett jelentkezni két nappal előtte rendeltem vasárnap 11:30 ra mentem érte akkor már készen volt? ! Hát sajnos amit otthon találtunk rajta ételt,az kritikán aluli volt, túl sült akarom mondani szénné volt sütve a rántott hús, Gordon Bleu ben a sajt csak szórványosan vagy csak nyomokban volt található, és teljesen íztelenek voltak a húsok rajta.
Mizsei Vendéglő Dömsöd - EgyébMizsei Vendéglő Dömsöd - Egyéb
Kiváló 2022. június 1.egyedül járt itt
Dömsödön járva véletlenül találtam rá a Mizsei büfére, szerencsémre, de legközelebb célirányosan keresem fel.
Családias hangulat, udvarias kiszolglás, kedvező r, gigantikus adagok.
Köszönöm.
Kiváló 2021. április 26.a párjával járt itt
Hangulatos kis hely, kedves kiszolgálás,az étel remek,és az árak is! Köszönjük,máskor is betérünk
Mizsei Vendéglő Dömsöd a térképen
2344 DömsödKossuth Lajos u. 121.
06 20 318 17 73; 06 20 312 40 46
Legnépszerűbb cikkek