Kiváló 2019. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. június 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A dörgicsei Levendula farm és a romtemplomok meglátogatása után kerestünk helyben egy jó éttermet. Megtaláltuk. Már a környezet is magával ragadó volt, a maga olaszos-franciás udvarház jellegével. Az étlap csak pár ételt tartalmaz, de mindenki talál fogára valót. Az ételek minősége és ízvilága remek volt, az árak teljesen elfogadhatóak. A személyzet -a tulajdonostól a pincérig- rendkívül kedves volt, tényleg jól éreztük magunkat. Még órákig ott maradtunk volna, élvezve a hely hangulatát. Ráadásként egy palack finom bort is vettünk az étteremhez tartozó borászatban.
A Pántlika pincészet étterme nincs igazán benne a köztudatban, holott teljesítménye erre predesztinálná. Ugyanez igaz a borokra is, melyek sokkal ismertebbek ugyanaz étteremnél, de messze jobbak, mint amennyire híresek. Főleg mióta a borász végzettséggel rendelkező új birtokigazgató, Ferencz...
Tavaly tavasszal véletlenül tévedtünk be a helyre, hiszen Nagyvázsonyból a szállásunk felé tartva, direkt Dörgicsén keresztül utaztunk. Házi készítésű kecskesajtot árultak, hát megálltunk. Akkor derült ki, hogy itt nem csak sajt, de bor és páinka is van, hiszen családi pincészet üzemel. A kedves...