Kiváló 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pántlika pincészet étterme nincs igazán benne a köztudatban, holott teljesítménye erre predesztinálná. Ugyanez igaz a borokra is, melyek sokkal ismertebbek ugyanaz étteremnél, de messze jobbak, mint amennyire híresek. Főleg mióta a borász végzettséggel rendelkező új birtokigazgató, Ferencz Zoltán Gábor felel értük. Megkóstoltunk kb. tucatnyi bort, ettünk hideg málnalevest, velős csontot, csirkemellet grillezett sárgadinnyével és padlizsánnal, Parmentier-t kacsacombból, túrógombócot, pirított kecskesajtot céklával és körtével valamint húslevest. Ételeink szépen tálaltak voltak és ízletesek. Kint ültünk a csodás lugasban. Pazar élmény volt a Pántlika Borporta, egyike a legjobbaknak.
A dörgicsei Levendula farm és a romtemplomok meglátogatása után kerestünk helyben egy jó éttermet. Megtaláltuk. Már a környezet is magával ragadó volt, a maga olaszos-franciás udvarház jellegével. Az étlap csak pár ételt tartalmaz, de mindenki talál fogára valót. Az ételek minősége és...
Tavaly tavasszal véletlenül tévedtünk be a helyre, hiszen Nagyvázsonyból a szállásunk felé tartva, direkt Dörgicsén keresztül utaztunk. Házi készítésű kecskesajtot árultak, hát megálltunk. Akkor derült ki, hogy itt nem csak sajt, de bor és páinka is van, hiszen családi pincészet üzemel. A kedves...