Pár napot töltöttem ott a férjjemel. Álítolag a legjobb helyet kaptuk. Mi francia ágyat kértünk erre csak kétt agyat össze tolva kaptuk ami iszonat kényelmetlen volt! A tisztaságban is voltak fenakadásaim. Nagyon lekezelő fogatatásba volt részünk.
Arrol meg ne is beszéljek hogy takaritás közben el tüntek a dolgaim ill a eljegyzési gyűrűm :( (az volt az utolsó napunk ott mikor a gyűrű el tünt) így azt röktön észre vettem. Ne is mondjam hogy mindenki tagadott mindet. Nekik áll fejebb stb. Soha többet nem megyek arra. A fügönyök koszosak a fürdő tiszta viszkőves. . . Ilyen áron jobb is van ahol kedvesek igényesebbek.
Helyes kis vendégház kedves tulajdonossal, ár-érték arányban megéri, de közelebbről nézve már nem olyan tökéletes. A szálláshely belső udvara visszhangzik, zajos, nem lehet pihenni. A szobák egymáshoz túl közel vannak, egész éjjel mászkálnak a vendégek az ablak alatti dohányzóhelyhez, ami zajos, és bejön az ablakon a cigarettafüst.
Az automata világítás is folyton felkapcsol, a szobában nappali világítás van fél éjjel - redőny nincs. A belső parkolóba amikor beáll egy kocsi, a belső udvar visszaveri a hangot, alvásról szó sem lehet. Hajnalig a vendégek zajonganak, kora reggel viszont a környező házakban élő kisebbség kiabál. Nagy kár érte, mert kedves, tiszta, jól megközelíthető hely. Inkább csak átutazásra alkalmas - bár jót aludni az átutazók is szeretnek, úgyhogy nem tudom igazából mire alkalmas. Nagy kár érte. . .