Gondoltuk eszünk egy igazi jó hamburgert! Bementünk, már a fogadtatás is olyan volt, hogy "már csak ti hiányoztatok". . . . . . . . leültünk, jött az étlap unottan, majd hölgyike unottan távozott, majd mikor már a kedvünk is elment az itt evéstől, kértük, hogy rögtön csomagolják is be elvitelre, majd otthon kényelmesen megesszük.
2 hamburger(szerű) valami közel 5000 Ft volt, de gondolta sebaj, ha finom, akkor nem érdekel! Otthon kaptuk a pofont! Az én sajtburgerem még elment volna. . . . . . (a piacon 500 Ft-ért, kb. a minősége ez volt), de a párom pulled pork burgerét elneveztük "róka burgernek", mert úgy nézett ki, mint amit már egyszer kitettek! (elnézést! ) Undorító, savanyú vöröskáposztától szétáztatott burgerzsemle, ocsmányul kinéző ázott szürke-rózsaszín húscafatok, minősíthetetlen kinézet és szag (! ). Ment a szemétbe! Soha többet ide nem megyünk, mindenkit lebeszélnék a helyről!
A Pulled Pork valami fenomenalis, a párom is eléggé elégedett volt az Áfonyás burgerével. Kiszolgálás normális, tetszett a várakozás idejére adott ropogtatnivaló. A hely jópofa, az étlap fel van festve a falra.
A hely ugyan tiszta volt, ami egy kicsit nem tetszett, hogy egy láthatóan családi háznak épült helyből lett étterem, de ennek csak külső hiányossága van. Ennyi pénzért, ez a minőség kiváló.
Először jártunk a Burger House-ban, de nem utoljára. A férjem sima hamburgert, én pulled pork-ot ettem, és mindketten nagyon elégedettek voltunk. Részemről életem legjobb hamburgerét ettem, minden tökéletes volt benne. A kiszolgálás kedves, barátságos volt. A hely picit felújításért könyörög (ahogy olvastam az ajtón, valószínűleg már elkezdték), de tiszta volt minden.
A hely: koszos, büdös. A kiszolgálás: egy személy csinál mindent, kézmosás nélkül. Az egyik percben a koszos pénzt, a másikban pedig az ételeket fogdossa. A hamburger finom, de ennyi pénzért jobbat is lehet kapni, ami nem ennyire rágós és van valami íze is. A plusz 200 Ft-ért választott Cheddar sajt valamiért nem került bele a hamburgerbe, ahogy a hagyma karika sem. Legközelebb ide nem megyünk.
Több alkalommal játunk már itt, mert finom hamburgereket készítenek. A hely maga nem túl szép és nem túl igényes a kialakítása. Forgalmas út közvetlen közelében található. Az ételek finomak, bár ez alkalommal túl friss saláta került a burgerbe, mert még földes volt :-) Ezt leszámítva nagyon ízletes hamburgereket kaptunk.
A kiszolgálás nem éppen gyors és nem is a legkedvesebb. Viszont az ételek finomak, ízletesek és nagyjából pont azt az élményt nyújtják, amire számít az ember. Eddig akárhányszor jártam itt (három alkalommal) az ízekben nem csalódtam. A pincérnő mufurcságán meg hamar túltettem magam, biztos csak rossz napja volt. A hamburgerek finomak, nekem kb. csak ez volt a lényeg.
Talán már egy éve is volt, hogy ott voltunk. Semmi extra. Még meg is jegyeztük a párommal, hogy nem jövünk többet ide. Jól hangzik a marketing, de a rántott hús száraz volt, elég kis adag is volt amúgy. A barátom is azt mondta, hogy a retró burger "felejthető". Járnánk oda, ha jobb lenne az étel. Dunakeszin igazából nincs mit enni.
Főleg éjszaka vagy késő este. Nagyon is lenne helye egy ilyen "kajáldának". Jó helyen is van, igaz, hogy hangulatában sem egyedi. Az épület toldott-foldott. Igaz, iparkodtak, hogy festve legyen stb.