Az angol vidéki stílus jegyében épült Bringa Panzió főként kerékpáros vendégeit várja Dunapatajon. A szállás közvetlen közelében halad el az Eurovelo 6 kerékpárútvonal. Szép környezet és maximális kényelem várja a két keréken érkezőket.
A Bringa Panzió egy igen különös hely, a neve nem is fedi a valóságot. A "Bringa" egy igen színvonalas ,igényesen és szépen berendezett kis szálláshely. Nívós szállodák színvonalával versenyezhetne,annyira ízlésesek és tágasak a szobák,mindez a tulajdonos hölgy jó ízlését dicséri.
:-) Aki szeret bringázni és szereti a természetet a vizet,annak különösen ajánlom ezt a szálláshelyet. Itt kiválóan lehet mindezt együtt élvezni. Közel a Szelidi tó,fürdőzési lehetőségével,Kalocsa látnivalóival, Kiskőrös kellemes kis termálfürdőjével. Az meglepő és furcsa,hogy hirdetve van az éttermük és kávézójuk a honlapon, de étterme valójában nincs,bár a recepción veszik fel a rendelést. Kb. 1 órán belül ott is az étel,mert a közeli faluból- Hartáról- ingyen lehet ételt,pizzát rendelni a panzióba,ahol megmelegítik és tálalják. Rendkívül korrekt áron ,nagyon finomat és bőséges ételt hoznak át,ez az étterem érdeme:-). Míg ott voltunk alapvetően elégedettek voltunk a hellyel . Egy-két zavaró dolog volt csupán. Egy igazi karbantartó =ezermester el kellene a házba,mert vannak apró napi problémák,amiket kezelni kellene. A takarítás minősége sem mindig megfelelő. A recepciós hölgyek hozzáállása és viselkedése nem túl pozitív,ott volna bőven mit javítani. A helyről nagyon hiányzik egy erős, határozott vezető. A szomszédos hartai kisvendéglőben is fiatal lányok dolgoznak, de az ő kedvességük,munkamoráljuk ég és föld az itteni hölgyekhez képest. Összességében a szálláshely gyönyörű, ár/érték arányban jó választás,de a személyzet nem megfelelő és ez sokat ront az értékelésben.
Februárban jártam itt a párommal és igen kellemes meglepetést okozott, mert a környék talán legigényesebben berendezett és kialakított panziójában szállhattunk meg! A szoba és a hozzá kapcsolódó helyiségek kialakítása nagyon hangulatos, a stílusjegyek a szobáktól kezdődően a közlekedőkön át az étteremig egységesek, bájosak.
A személyzet nagyon előzékeny és kedves volt. Tavasszal, nyáron ideális kiinduló pontja lehet egy környékbeli bringa-túrának például a Szelidi-tóhoz! Mi, biztosan visszamegyünk majd!