Kisvárosi hangulat kedves, figyelmes kiszolgálás. Az ételekre nem kellett sokat várni, bár voltak jó páran még rajtunk kívül. Ponty halászlét választottunk gyufatésztával, amit rántott sertés hús grillezett zöldségekkel illetve harcsa pörkölt túrós csuszával követett. Összességében elégedettek voltunk az étteremmel és az ételekkel.
Szerettük a Dunaszekcsői halászcsárdát. A kiszolgálás kedves volt, a halászlé ugyan túlpaprikázott, de a hal friss, a halakat „hagyományosan” olajban sütik, de az alapanyag itt is sokat nyom a latban. Ugyanakkor az olaj nem volt fáradt, a panír nem volt szakadozott. A beltér is megnyerő, az árak barátságosak.
A Dunagyöngye a hagyományos halászcsárdákon belül egyértelműen a jobbak közé tartozik. Nem csoda, hogy a neves borász Dúzsi Tamás felesége, Ilike figyelmünkbe ajánlotta.