Az Aranyhordó Étteremben már régen jártunk, fel lett újítva, a terasz le lett zárva üvegfallal. Ide belépve jó hangulatú étterem benyomását kelti. Valentin napon hirtelen ötlettől vezérelve hívott meg a párom egy vacsorára. Kaptunk egy kétszemélyes asztalt, pedig nem jelentkeztünk be, és szinte az összes asztalon ott volt a "foglalt" tábla.
A párom allergiás mindennemű szárnyasra, de azért találtunk az étlapon olyat, amit ő is meg tudott enni és szereti is. Az ételek finomak voltak, az adagok is megfelelőek, az ár-érték arány is elfogadható. Kérésemre külön is hoztak egy kis edényben barna-mártást. Kicsit sokáig tartott, amíg az étel elkészült. A kiszolgálás is megfelelő volt. A mellékhelyiség tiszta volt. Kicsit jobbra számítottam, de nagyobb gondok nem voltak.
Az elmúlt 1 év során 2x próbáltuk meg ezt az éttermet. (Azért kétszer, hátha elsőre csak baki volt. . . ) Sajnálatos módon mind a kétszer csalódnunk kellett. Sem az ételek minősége, sem a felszolgálás nem volt kielégítő. Először a felszolgált alkohollal volt problémánk: nem azt kaptuk, amit kértünk.
Szóvá tettük, nem kaptunk helyette mást. Jó, legyen, elfogyasztottuk. Még egyszer kértük ugyanazt: láss csodát, azt kaptuk, amit kellett. Akkor hogy is van ez? ? Második alkalommal nyers ételt kaptam, amit szintén szóvá tettem és egy bocsánat volt a válasz. Sem egy új étel, sem egy desszert, sem semmit nem ajánlottak fel kárpótlásként. De még a pincér húzta a száját, holott látható volt a szakács hanyagsága. Jelzem, egy falatot nem ettem az ételből. Nem is írom le a többi észrevételt, mert felesleges. Egy mondat: NEM AJÁNLOM SENKINEK!
Hétvégi ( vasárnap) svédasztalos ebéden jártunk az étteremben. Igazán ajánlani tudom mindenki számára, hiszen fantasztikusan ízletes ételeket készítettek a vendégek részére. A személyzet felkészült, udvarias, segítőkész. A telt ház ellenére is azonnal ott voltak, és teljesítették a kéréseinket. Ajánlom mindenki számára, aki ebben a városban jár!
Családdal voltunk a hordóban, kellemes meglepetés ért mind a hely színvonala mind az ételek minősége kapcsán. Komoly steakek is szerepelnek a repertuárban amit mindenkinek csak ajánlani tudok. A hely szépen felújított, a pincérekre nem kellett várni, pedig tele volt a hely. Nem kellett sokat várni a rendelésre, a várakozás elősegítendő előételt kínáltak.