Gyenge 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régebben is többször jártunk ezen a helyen. Szerettük, de az évek során kicsit elavultá, unottá vált a hely. Ezért is örültünk neki, hogy végre felújításra került, bár új vezetéssel. Mióta újra megnyitott, párszor ellátogattunk vacsorázni. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a konyha - bár jónak ígérkező kínálattal - annál silányabb minőséggel bír mind a levesek, mind a főételek tekintetében. Igaz, az is lehet, hogy rossz napokat fogtunk ki. Az árak megemelkedtek, az adagok kisebbek lettek. A hely szép lett, a felszolgálók még mindig tökéletesen végzik a dolgukat. Viszont ez számunkra kevés. Nem mostanában térünk be ide.
Több mint tíz év után tavaly ismét betértem a dunaújvárosi Kiskohászba. Továbbra is fősodratú magyar ételeket kínálnak. Ettem halászlét, karcagi birkapörköltet tejfeles nudlival és császármorzsát. A halászlé nem volt rossz, de nem igazán győzött meg, a pörkölt viszont annál inkább s smarni is...
Egy gondolat a környezetről: igazi szocreál környezetben található, ami nem ledegradáló, sőt. Nézzünk kicsit körbe, mielőtt belépünk! Aztán a nézelődést bent is folytathatjuk. A nevéből is kikövetkeztethető vasmű múlt szépen elevenedik meg, miközben a retróságot nem tolták túl, jó ízléssel...
A hely hangulatos, a személyzet különlegesen figyelmes, kedves, mosolygós. A különleges kérésen sem lepődtek meg. Itt tényleg a vendég az első! Az adagok gyorsan érkeznek, frissen szépen szervírozva. Az árak ehhez képest mérsékeltek. Nagyon köszönjük, hogy van még ilyen hely!