A Hotel Kerpely Dunaújváros belvárosában található, minőségi szolgáltatást nyújtó, modern szálláshely. Egész évben 90 fő elszállásolására van lehetőség kellemes környezetben. Szállodánk kiválóan alkalmas konferenciák, szakmai napok, edzőtáborok, családi rendezvények lebonyolítására is.
Az épület teljes mértékben akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégeink is gond nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A szépen berendezett 2 és 3 ágyas szobák, valamint a 2+3 ágyas lakóegységek saját fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel, internet-csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. Vendégeink részére biztosítjuk az emeletenkénti kiválóan felszerelt konyha használatát is.
Két csillagos hotel ( kollégium). Szobákban nincs klíma, de van ventilátor, így csak 38 fok volt. A svéd asztalos reggeli az 10 szelet sonka, 10 szelet csemege szalámi, 10 szelet paprikás szalámi, tíz szelet sajt és kb 15 tojásból készült rántotta. Kenyér nem volt csak egy fajta zsemle, az is legalább kétnapos.
Alapvetően igényesen berendezett, felszerelt helyről van szó, viszont ennyi pénzért franciágy helyett 2 összetolt ágyat találtunk a szobánkban, a recepciós pedig nem igazán volt a legkedvesebb, akivel találkoztam eddig. Alapvetően jól éreztük magunkat, de még egyszer nem adnék ki érte ennyi pénzt.