Dunavarsány

Dunavarsány
DunavarsányDunavarsány
DunavarsányDunavarsány

Dunavarsány bemutatása

Dunavarsány város Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban található. Állandó lakosainak száma körülbelül 7000 fő.
A festői Duna-parti üdülőhelyek és a mesterségesen kialakított bányatavak, a hétvégi turizmust is vízpart kellemes pihenési, szórakozási lehetőséget biztosít a településre látogatóknak.

Evés, ivás Dunavarsányban (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Dunavarsány és környéke legfrissebb értékelései

2024.09.19egyedül
Kb fél éve ettem itt nagyon finom volt arányába a tészta feltéttel együtt. MOST! Katasztrófa egy szalámi szelet vékony tészta és rajta valami elkent feltét.. Agyon égetve.
2024.11.20egyedül
A Belga sörházban nem sok vendég volt midőn betértem idén májusban, beletelt némi időbe, míg a négy fiatal srác, akik a kertben csevegtek, észrevett. Utána egyébként jól alakult köztünk a kommunikáció, kedvesek, tisztelettudóak voltak. Megtudtam, hogy a hely már csak nevében belga, nincs...
2024.11.20egyedül
A gödi Don Papa Pizzeria felettébb kellemes élményem volt, egy meleg májusi délutánon ültem be ide egy sörre, Primatort tartanak csapon és van többféle Primator van palackban is, mi több Ogre sörük is van a békésszentandrásiaktól, ami 900 forintba kerül. A Primator pohárra 620 forintot...

Dunavarsányi szállások (4)

Nosztalgia Patkó Panzió Dunavarsány

Panzió minősítés alatt - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)

Anna Panzió Dunavarsány

Panzió négy csillagos - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Nagy testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Dunavarsány és környéke kedvelt szállásai

Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Grand Hotel Esztergom

Dunavarsányi látnivalók (3)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Dunavarsány és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 20.910 Ft/fő/éj ártól
155 értékelés
Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.800 Ft/fő/éj ártól
479 értékelés
Grand Hotel Esztergom EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 14.089 Ft/fő/éj ártól
49 értékelés