Trianon emlékpark Dunavarsány

Trianon emlékpark DunavarsányTrianon emlékpark Dunavarsány
Trianon emlékpark DunavarsányTrianon emlékpark Dunavarsány
18 fotó

Trianon emlékpark Dunavarsány bemutatkozása

2008. június 4-én avatták fel a Trianoni Emlékparkot, melynek egy fából faragott székely kapu a bejárata, az emlékmű 4 m magas harangláb. A harangláb körül rézedényekben került elhelyezésre 64 vármegye földjének 1-1 darabja. A parkban elhelyezett kopjafák Ady Endre, Kölcsey Ferenc, Felföldi Bertalan, Kossuth Lajos, gr.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád

Trianon emlékpark Dunavarsány vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 903 városban járt márFelfedező - 2864 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57286 feltöltött kép
Érdekes 2025. április 8.egyedül járt itt
Dunavarsányban nem vacakoltak egy útszélre szúrt kopjafával, egy egész parkot szenteltek az országdarabolás eszméjének. Pihenőpark is, vannak padok, bár, amolyan faluszéle-hely, nem tudom, hol lehet ott megállni vagy milyen messze van mindentől. De egy szép. , gondozott park, az biztos. Messziről, azután, ami benne van, az egymás hegyén-hátán.
Trianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - EgyébTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső képTrianon emlékpark Dunavarsány - Külső kép
Még több kép (15 db) >>