Kiváló 2014. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hajdúszoboszló és Debrecen között a 4-es úton taláható Nádas Csárdában ebédeltem párommal június elején. Kiváló étteremválasztás volt! Alapból nagyon szeretem a régi kincseket ill. a hagyományőrzést is nagyon kedvelem, de még így is láthattam a csárdában újabb "régi" dolgokat, ami számomra újdonság erelyével hatott. A pincér rendkívül kedves, mosolygós és ami még fontos: Figyelmes! A főételre max. 15-20 percet kellett várni, hozzá tenném, nem mikrozott és nem fagyasztott étel volt! A tisztaság szuper, árérték arány megfelelő. Kipróbálhatjátok a házi túrót, házi kenyeret, igazi héjjában sült krumplit, de arra készüljetek fel, hogy köretnek pl. rizs nincs, csakis a hagyományokhoz hűen: helyette köles :o) Csak ajánlani tudom, biztos hogy felejthetetlen ebéd lesz másoknak is a "régi hagyományok között"!
2017 augusztus 19-én a csárdában tartottuk a lányom lakodalmát. Ez úton szeretnék a csárda dolgozóiak köszönetet mondani. Minden tökéletes volt, az ételek finomak voltak, a kiszolgálás zökkenőmentes,és még ráadásul mindet kedvesen. Figyeltek a vendégekre,semmire nem kellett órákig...
Vasárnap délután, családi ebéd, azért itt, mert nem mindenki ismeri még. A megközelítés könnyű, parkolóhely van bőven. Kiderűl a helyszínen, hogy ide is begyűrűzôtt a svédasztalos menü. Leves kétféle van, mi a húslevest választjuk, a másik kevésbé bizalomgerjesztő. Ez az ehető kategória,...
Az éttermet az értékelése alapján választottam, mivel szeretem a halételeket. A pincérrel, a környezettel elégedett voltam, de sajnos a rendelésnél ért az első negatív meglepetés. Az étlapon számtalan halétel szerepel, köztük min. 4-5 féle halászlé. "Csak tiszai halunk van", ebbe a harcsa már nem...