A Diána Cukrászda az egyetlen cukrászdának tűnt a városban, a google kereső sem mutatott mást, és a helyiek sem tudtak egyebet említeni. A Diánát viszont Roland-Ramada néven is megtaláltam az interneten, de mint kiderült, ez a szintén ide bejegyzett cukrászüzemük neve a tulajdonos Roland keresztnevéből, szóval voltaképpen ugyanarról a cégről van szó. A helyiek körében népszerűnek tűnt, folyamatosan érkeztek vendégek, elvitelre 6-8-10 süteményeket vittek, de helyben is fogyasztottak, az 5-6 asztalnál folyamatosan jöttek-mentek a vendégek. Többen előre megrendelt egész tortát vittek el. Fagylaltot csak később fognak árusítani. A pultban jó tucatnyi sütemény sorakozott, elég jól fogyott a többség, de a megüresedett helyekre még hoztak újabb tálcával az üvegpultba. A sütik olcsók, 220 és 250 Ft-os szeletárak vannak, sőt a hagyományos krémes csupán 140 Ft. Fősodratú, jól ismert, de ránézésre házias-kisüzemi jellegű szeletek készülnek, egy-két érdekességgel, rendszerint kockaformára vágva. Charlotte szelet, madártej kocka, habos mákos, gesztenye kocka, karamella szelet, mignon, Rigó Jancsi példaképpen. Természetesen nem prémium kategóriás alapanyagokból dolgoznak. Gyümölcsös süteményeket nem láttam. Sokféle ízesített forró csokit is tartanak 450 Ft egy nagy csészével, tejszínhabbal, csokiöntettel. A Pure márkájú filteres teák 250 Ft-ba kerülnek. Hagyományos pörkölésű Laurini kávét tartanak, az eszpresszó 250 Ft-ba kerül. A Rákóczi túrós jellegtelen volt, számomra túlságosan édes, a túró nem dominált benne. A mosdó kulcsát a pultból kell elkérni, tágas, tiszta, szép állapotú.