Az Anyukám mondta a Világbékével már Miskolc belvárosában debütált, nagy sikerrel. Szögletes római pizzát kínálnak, amely kiváló minőségű olasz pizzalisztből készül, melyet kőmalomban őrölnek, a pizzának vastagabb, ropogós, de mégis könnyű a tésztája, ami 48 órán át kelesztődik. A legolcsóbb pizzaszelet ára 590 Ft, aztán innen felfelé. Nekem 2 db elegendő volt egy könnyű étkezésre. Nemcsak magas minőségű, de agyon izgalmas feltéteket tesznek a pizzára, a mi egyik választásunk is articsókás volt, a másik csípős szalámis. De volt olyan vegetáriánus verzió is, amelyen lila karfiol kapott helyet, a kicsit fura-pikáns koncepcióban pedig füge is. A pultból kiválasztott pizzaszeleteket frissen sütik meg a pizzakemencében pár perc alatt. A minőségi kávét a Laboratorio Di Torrefazione Giamaica Caffe, azaz Gianni Frasi kézműves kávéja nyújtja. Lehet még kapni néhány desszertet, borokat (Peti's Wine Shop), valamint egy kis delikátesz is helyet kapott. A Schöfferhofer grapefruitos sörét is megkóstoltuk hozzá, ez amolyan Radler-féle, nekem annyira nem jött be, igaz, a Radlert eleve nem bírom. Nekem jobban bejött a házi málnaszörp. A beltér modern, fiatalos, elég sok asztal van, a terasz viszont szűkös, egyik oldalról mintha a várfal árnyékolja (egy ál-utólag épített várfal, természetesen, nem az eredeti). Kétségtelenül 5 pontos hely, de a személyzet mintha nyári munkás, diákokkal lett volna feltöltve, akik már kicsit unták ezt a melót. Fagylaltot is lehet kapni, de azt nem kóstoltuk.