A Corner 2, akárcsak “testvére” a Corner Eger szívében található, a Bíboros nevű kocsma tőszomszédságában. Jókedélyű, kedves fiatalok vezetik. Kértünk egy hamburgert, egy burgonyakrémlevest továbbá roston sült sajtot salátával. A hamburger zsemléje nagyobb volt a kelleténél vagy a hús kisebb, nézőpont kérdése, minden esetre a kettő nem volt arányban.
Ízre viszont ütötte a mércét. Nem volt rossz a rostos sült sajt sem, bár e műfajban is ettünk meggyőzőbbet, izgalmasabb salátát, meggyőzőbb állagú sajtot. A sajttal gazdagon megreszelt burgonyalevesről ugyanez mondható el, korrekt, élvezhető, nem átütő. A “jó” minősítést minden esetre megérdemli. A Corner ár/érték arányban is megállja a helyét. A beltér korszerű, szerethető. Jobbacska hely vidéken akár kiemelkedőnek is nevezhető.