Magyar gyökerű új hullámos konyhát visznek, ötletes alapanyagtársításokkal, ügyes tálalási csavarokkal. A kreatív séf Segal Viktor. A remek konyhát kivételes itallap kíséri. Mintegy huszonöt jól összeválogatott bort kínálnak, a töményválaszték a kommersz tételeket teljességgel mellőzi, öröm ilyen válogatást látni, csupa különlegességet kínálnak, legyen szó whiskyről, rumról, tequiláról, ginről. A kávék nyilvánvaló módon a speciality kategóriába tartoznak, miként a honlapon is olvasható, minőségi szempontból a világ felső 5%-ának terméséből származnak. A Budaprés cidereit és a Horizont söreit tartják. A kiszolgálás kifogástalan. Felszolgálónk kedves, szívélyes, udvarias, motivált, segítőkész és felkészült. Annyira meggyőző a fellépése, hogy meg is kérdeztem, hogy netán ő-e az üzletvezető. Az volt a válasz, hogy nem, de már mások is kérdezték. Felajánlotta, hogy a séfet is kihívja, éltem a lehetőséggel, Kreácsik Ádám executive séfben is ugyanolyan motivált, törekvő, felkészült szakembert ismertem meg, mint felszolgálónkban. Rendeltünk hízott kacsamájat aszalt füge chutney-val, céklahabbal és füsttel. Látványos, impresszív kompozíciót kaptunk. A májat kíméletesen hőkezelték, dizájnos, fedeles befőttesüvegben tálalták, amiből kinyitáskor épp annyi füst száll felfelé, amennyi izgalmas és nem zavaró. Ötletes fogás a gombóc formájú, panírban kisütött kacsahurka is, amit lilakáposztás burgonyával és remek, selymes birskrémmel körítettek. A lúdlábnak csokis tarte formát adtak, amit csokimousse-szal, meggykrémmel és meggyzselével körítettek. Utóbbiban jócskán vissza kellene fogni a zselatint, de összességében látványos, ízletes desszertet kaptunk. Csillagos ötös.