Kellemes berendezés, az utca zajából egy kicsit belecsöppen az ember a hangulatos bútorokkal berendezett cukrászdába, ahol már egyszer jártunk. . de akkor 4 órakor már nem volt a pultban sütemény választék. most szerencsénk volt- sokféle finomabbnál finomabb kreációval találkozhattunk. . az árak- elvitelre vannak kiirva. .
Célirányosan érkeztünk a cukrászdába, korábban sok jót olvastam róla. Nehezen találtuk meg. Egy hotel épületében helyezkedik el, éppen ezért nagy az átmenő forgalom. Belülről nagyon szép, kívülről viszont ez annyira nem mutatkozik meg. A sütemények áránál két összeg van feltüntetve: különbség van ugyanis az helyben fogyasztás és az elvitel között.
A sütik ára elég borsos, átlagár 500 Ft, viszont nagyon finom. A fagylaltok is minőségiek, az epernél és körténél azt éreztem, mintha a gyümölcsöt ettem volna. Nem gombócban adják, hanem kenésben. Kértünk egy-egy kávét is, és hozzáteszem, hogy ittam már jobbat is, annyira nem nyerte el a tetszésemet, de ízlés kérdése. Az alkalmazottak nagyon fiatalok, néha csetlenek-botlanak. Nem olcsó hely, de egyszer érdemes kipróbálni.
A cukrászda a Park hotel bejáratában helyezkedik el, szinte egy átjáróház, hiszen amikor a hotel vendégei az étterembe mennek a cukrászdán keresztül teszik, és ha a hotelbe az étterem felől érkezünk szintén keresztül kell menni a cukrászdán. Egymás után két nap is betértünk ide, de a második nap már nem kellet volna.
Megkérdeztük a pincéreket, hogy friss-e a sütemény a válasz igen volt, de biztos, hogy nem mert szegény párom gyomrát teljesen kiütötte a süti. Bár fagyiztunk is itt de azzal semmi gond nem volt mert nekem nem volt semmi problémám! El kell mondanom azt is, hogy nagyon finomak a fagylatok és a sütemények, de egy ilyen helyen szerintem ilyen malőrt nem lehetne megengedni! A három felszolgáló sem áll a tudása magaslatán mert minden második szavuk csak elnézést és bocsánat kérés! Több vendég esetén meg ide oda kapkodnak! "Ajánlanád ezt a helyet másoknak? " Ez nehéz kérdés a több napos süti miatt nem az első napi fogyasztásunk alapján igen!