Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindent egybevetve jó élmény

HBH Bajor Sörház & Étterem EgerHBH Bajor Sörház & Étterem Eger a térképen

2024. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A HBH étterem és söröző Eger egyik régi motorosa. Ételáraik ma is nagyon kedvezőek, sőt, meglepően azok. Plusz az is elég ritka, hogy 850 forintért kapjon az ember egy korsó kisüzemi iható sört egy turisták által látogatott város szívében.
Ittunk is egy korsó HBH szűrtet meg szűretlent, elsőre a szűrt ízlett jobban, de többedik kóstolás után egyértelműen a szűretlent hoztuk ki elsőnek a fiammal együtt. A pohár Belle Vue meggy sör is baráti 750 forintért. A beltér kifejezetten megnyerő, a kiszolgálás javítható. Nagy a pörgés annyi tény, este 10 óra táján bent egyszerűen nem volt hely. A teraszon össze voltak láncolva a székek az asztalokkal, de megengedték, hogy oda leüljünk, azt is jelezve, hogy zárás előtt egy árával nem fogják a láncokat kioldani.
Korrekt 4 pont a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (8)
HBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - Egyéb

HBH Bajor Sörház & Étterem további értékelései

2023.11.10a párjával
Kiváló
A kiszolgálás barátságos, közvezlen és emberi. Ritka a a mai világban. Köszönünk mindent. Ha lehetne (Budaprstiek vagyunk) minden nap itt ebédrlnénk. Mégegyszer kösönjük.
2022.09.16barátokkal
A Dobó tér sarkán jó ár-érték arányú étterem, rendben lévő adagokkal. Az, hogy a kért bor helyett, "ez nincs, ezért mást hoztam", tekintve, hogy nem törzsvendégek vagyunk nem fér bele.
2022.08.23a párjával
Kiváló
Késői ebédre mentünk a feleségemmel. Mivel nem jártunk még itt, olyat választottunk, ami több ételt is tartalmazott, hogy jobban megismerjük az étterem karakterét. Séf kedvence kétszemélyes tál volt, 4 féle sülttel, vegyes körettel. Minden étel finom volt, minden fogásban volt valami egyedi,...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás fürdőbelépővel
Agria Vintage Apartman Eger
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Őszi kiruccanás
Szent István Hotel Eger
74.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
65.144 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval