Átlagos
2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 24.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Június közepén ebédeltünk itt. Hááát, nem tudom, hogy amiatt sikerült-e átlagon alulinak ez a hely - már amit az eddigi értékelésekből prejudikáltunk - mert épp abban az időben volt Debrecenben a Debrecziner Gourmet Fesztivál, de a "nincs itthon a macska" szindróma jellemezte a helyet (a Maczok is képviseltette magát ott).
No, de vágjunk a medias résébe!
Külcsín: a kerthelyiségben foglaltunk helyet. Enyhe kosz és lelakottság. Pl. a behúzott napellenzők vásznain többéves koszcsíkok, a falakon az időjárás nyomai látszanak, a zöldövezet - kvázi a buxus - belógott az asztalba - középszerűség...
Személyzet: mintha szegény anyámat hallanám, aki pedagógus volt, ő szokta tréfásan jellemezni a szakmát eképp: jó dolog tanítani, csak az a sok hülye gyerek ne lenne... A pincérekre ugyanez vonatkozik: itt van ez a csendes vasárnap délután, a kuncsaft meg csak jön, jön, ahelyett, hogy a várban művelődne valamely kultúrprogramon... - de kiváruk!
Előétel:Kencék, krémek - még ez volt a legjobb. Üdítő friss ízek, igazán finom, a szervírozás gusztusos, a mennyiség ahhoz képest sok, hogy nem kaptunk hozzá elég kenyeret. Lehetett volna a krém kevesebb, akkor nem tűnik fel.
Főétel I.: Bikavérben párolt marhapofa dödöllével, grillezett laskagombával - itt már megbillent a dolog. A marhapofa szálas, nem omlik az ember szájában, az ízek elmaszatoltak. Nem volt rossz, de amennyire felértékelték ezt a helyet, az ember többet várna.
Főétel II.: Rohodi charolais steak fűszeres grill zöldségekkel BBQ-szósszal - jelentem, ismerem a charolais marhát, ettem több helyen is sztéket ebből a fajtából -, de ilyen rágós, inas darabhoz nem volt szerencsém. A charolais marha nem ilyen! Ne adj' isten nem valami made in Metro, ARO gyártmány volt :) ?
Desszert: Túrógombóc tejfölhabbal, házi sárgabaracklekvárral - igazn szép tálalás, étvágygerjesztő kinézet, de az íz most is középszerű. Megettem, oszt jó' van! A túrógombóc kesernyés, ami nem lenne baj, ha a kiegészítőkkel tudná az ember beállítani az ízeket. Ehető, jó is, de a színvonalat, amit elvártam, nem hozta.
Összefoglalva: nem értem, hogy a Gault&Millau miért emelte ki ezt a helyet, vagy ennyire változik a színvonal? Pedig pont emiatt az ajánlás miatt választottuk. Félreértés ne essék: jót ettünk, megfelelőek voltak az adagok - tehát nem túllőve -, de ez egy középszer...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Macok Bisztró és Borbár további értékelései
2023.11.10gyerekekkel
Kiváló
Először munkavacsorán jártam itt 2008 januárban, majd később céges vacsorán is többször. Később a gyermekeinkkel, azok angol bsrátjával. Mindig lenyűgözött az ételek finom íze, látványa., Most, 69-ik születésnapomon is itt leszünk barátainkkal.
2023.03.03a párjával
Kiváló
Életem egyik nagy gasztro élménye volt!!!! Ezt már én sem tudom otthon elkészíteni A tálalás, az ízek harmóniája, megfelelő adagok, kiszolgálás..,bárcsak többször járnék Egerben.
2022.10.24családjával
Szörnyű
Családtaggal, csak ketten hosszú utazás közben véletlenül tértünk be az említett vendéglöbe a gyönyörü egri vár alatt. Meglepett, hogy belépni kizárólag a személyzet segítségével lehet, amit egy tábla a bejáratnál tudatott velünk...a pincér le is ültetett egy 2 személyes asztalhoz, ahonnan aztán...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Korona Wellness Eger
160.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
74.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval