Kiváló 2016. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2016. október 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Abszolut kedvencünkké vált, helyiekként havonta legalább egyszer elmegyünk menüzni (helyi szinten a menüztetést új dimenzióba helyezték), de a nagyobb családdal is többször ettünk itt. Fantáziadús ételek megfizethető áron, korrekt és gyors kiszolgálás, hangulatos és hihetetlen stílusos.
Először munkavacsorán jártam itt 2008 januárban, majd később céges vacsorán is többször. Később a gyermekeinkkel, azok angol bsrátjával. Mindig lenyűgözött az ételek finom íze, látványa., Most, 69-ik születésnapomon is itt leszünk barátainkkal.
Életem egyik nagy gasztro élménye volt!!!! Ezt már én sem tudom otthon elkészíteni A tálalás, az ízek harmóniája, megfelelő adagok, kiszolgálás..,bárcsak többször járnék Egerben.
Családtaggal, csak ketten hosszú utazás közben véletlenül tértünk be az említett vendéglöbe a gyönyörü egri vár alatt. Meglepett, hogy belépni kizárólag a személyzet segítségével lehet, amit egy tábla a bejáratnál tudatott velünk...a pincér le is ültetett egy 2 személyes asztalhoz, ahonnan aztán...