Véletlenül találtuk meg, mert egy picit el van rejtve a Dobó téren. Nagyon kellemesen csalódtunk :) Nagyon finomak voltak az ételek, udvarias kiszolgálás, és az extra kivánságot is simán megcsinálták. Nagyon vendégszeretök. Biztos hogyha a városban járunk ide fogunk menni étkezni.
Telt ház mellett is gyors és udvarias kiszolgálás. Jóízű ételek, megfelelő hőfokú italok. A Dobó tér sarkán, az Eger patak mellett: kellemes helyen. S mindez szolid, a színvonalnak megfelelő árakért. Ajánlom mindenkinek, aki nem vágyik extrára, luxusra, csak kellemes környezetben "egy" jót akar enni-inni.
Céges ebédre ültünk be. Nagyon jó helyen van,nagyon jó hangulatú. Kellemes terasz.Hibátlan kiszolgálás,nagy választék.Finom volt,kicsit nagyobb adag jobb lett volna.Összességeben nagyon jó volt.