Átlagos 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy vasárnap délután 4. helyként tértünk be az Egerben nagyon híres étterembe. Udvarias pincér fogadott minket, színvonalas, soknyelvű étlapról választhattunk, abszulut pozitív volt az első benyomásunk. Viszont feltűnően hamar hozták ki a rendelt ételeinket. A párom harcsapaprikása konkrétan csak langyos volt, össze volt állva, nem volt friss az tuti. Az én libacombom meleg volt ugyan, de a bőre szottyos és puha volt, mint amit mikróban melegítettek. Szívesebben vártam volna még, egy jobban elkészített ételre. Teljesen olyan benyomásom volt, mintha egy életunt szakács, vagy konyhalány adta volna ki az ételeket. Szerintem egy ilyen helyen többet kell beletenni a konyhaművészetből. Vannak apró trükkök, amivel fel lehet frissíteni az ételeket, itt most sajnálták a fáradságot erre! :-(
Helyben - hétvégi séta a Szépasszonyvölgybe. A Kulacs csárda és panzió a völgy első részében ,tágasterületen található.. Kint hangulatos, szőlő lugas alatt, napsütésben agyon jól éreztük magunkat.. Régi vágású, udvarias pincér felszolgál. Bükkalja szarvas szeletek, gombával- erdélyi fatányéros,...
Szüleimmel voltam itt. A felszolgáló kedves és rugalmas volt. A leves és a főételek is frissek és finomak voltak. 17 percen belül minden fel volt tálalva. Az adagok elfogadhatóak. A cigány zenekar végig ment minden asztalt. A mai vendéglátásban ilyet nem nagyon lehet tapasztalni! Teljesen...
Nehezen összehozott nagy családi ünnep--elrontva!12-en voltunk. levesek ugyanazok- 10 perc eltéréssel kihozva. a többi+20 perc.Fő ételek mrendelése után 40perccel!!!Közli a pincér ,hogy :: A csülökre 1 -1,5 órát várni kell. helyette rendeltünk rántott sértés bordát= Sületlen-"Angolos". A pincér...