Egy egri séta végén barátokkal tértünk be a vendéglőbe, random módon kiválasztva a sor vengédlátóhelyei közül. A belső tér semmilyen extrát nem tartalmaz, de az összbenyomás jó, a wc tiszta bár kissé szűkös és koedukált. Az italokat pár perc alatt megkaptuk, az ételekre 20-25 percet kellett várni, igaz félháznál erősebb telítettsége volt a helynek, és frissen készült ételeket választottunk.
A bakonyi sertésszelet sztrapacskával kifejezetten jó volt, s a többiek sem panaszkodtak (csülök, roston pisztráng, jércemell tócsniban). az árak korrektek 1500-2500 között szóródnak, és ugye egy kiemelt idegenforgalmi helyszínről beszélünk, de ahogy szokás az italok jelentős túlárazásával kompenzál a tulajdonos (0. 25l cola 500ft. , latte macchiato 650. ). mindent összevetve, nem volt negatívum, olyan erős középszer.
Egymást érik a különböző éttermek és borozók Szépasszonyvölgyben, lehet válogatni ízléstől és pénztárcától függően. Egyébként nem drágák, a hely kellemes, de parkolásért még vasárnap is fizetni kell. A parkolóhoz közel lévő Nótafába ültünk be, nem énekelni, nem borozni, csak ebédelni.
Évről évre ide jártunk 08. 29. én születésnap alkalmából! ! ! ! ! Tavaly ezen a napon házasságkötésünk után is itt vacsoráztunk! ! Már akkor volt probléma kiszolgálással de egy "finom" célzás után mosolygóssá vált a személyzet! ! De egy év elteltével a mai napon 2018. 08.
29 újra beültünk a férjemmel és szomorúan tapasztaltuk hogy 20 perc várakozás után szoltunk a kedvesnek nem mondható felszolgáló kisasszonynak aki kijött az asztalhoz köszönés nélkül a kezembe nyomta az étlapot majd távozott. . . újabb percek elteltével szándékozott megkérdezni mit iszunk. . . . majd visszajött mondván az nincs amit rendeltünk mindezt teljesen lekezelő unott ellenszenves stílusban! ! ! Ugyh megköszöntük a SEMMIT és feláltunk cinikus "szép napot"-tal búcsúzott a felszolgáló személyzet (1fő)! ! Ugyh ezek után ajánlani sem fogjuk és többet biztos nem megyünk! ! ! ! !
2018. 05. 18-án látogattunk el a Szépasszonyvölgybe. Hosszú séta után betértünk az Étterembe. Megérkezéskor nagyon finom pálinkát ittunk. Majd megkaptuk az étlapot. Bakonyi sertésbordát és rántott sajtot kértünk,nagyon finom volt, a bakonyi sertésborda a szüleimnek nagyon ízlet. Gyors volt a kiszolgálás és a hangulat is jó volt.
Volt egy hirtelen zápor , a gyors személyzetnek köszönhetően. nem áztunk meg. Visszatérünk.