2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. január 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyaralás során ebédeltünk ezen a helyen, bár nem így terveztük, megcsúsztunk a programokkal, ezért muszáj volt valahova gyorsan beülni, mert a gyerekek éhesek voltak. Nem ez volt életünk ebédje, de olyan rosszul nem jártunk (csattanó a történet végén). Az első meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy a hatalmas terasszal rendelkező étteremnek csak egy etetőszéke van, és az már foglalt. A pincér készségesen hozott néhány ülőpárnát, hogy a másfél évest az asztal szintjére emeljük. Rengeteg vendég volt, ennek ellenére gyorsan kiszolgáltak. A húslevesünk ehetetlen volt, mert egyáltalán nem volt benne só, a főételek viszont egész jók voltak. Rendeltünk csülköt, nagyon finom, ropogós volt a bőre, a hús pedig omlósra sült. A harcsapaprikás is rendben volt.
Az ebéd végével már siettünk, mert a gyerekek álmosak voltak, ezért a számlát sem néztük át, csak fizettünk. Még meg is jegyeztük egymás között a férjemmel, hogy kevesebb lett, mint amire számítottunk. A nap végén, a táskám kipakolásakor került a kezembe a számla, amit jobban megnézve minden érthetővé vált. Nem a mi fogyasztásunk volt rajta, a pincér összekeverte egy másik asztaléval.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Arany Oroszlán Étterem további értékelései
2024.08.07a párjával
Pincérek nagyon kedvesek voltak. Vacsoránk nagyon gusztusosan volt tálalva. Ízletes, bőséges ételt kaptunk. Szép, hangulatos étterem ami megfizethető árrakkal dolgozik. Mi jól éreztük magunkat. Elégedetlen távoztunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2023.07.30a párjával
HELYI VÁROSI EBÉD, VASÁRNAP.. FORGATOS BELVÁROS A DOBŐ TÉRNÉL. ÉTTREM ÉTTREM HÁTÁN,E GYIKBŐL TÁVOZUNK,MERT... ÁTMEGYÜNK A MÁSIK ÉTTREMBE , HOL SZIVESEN FOGADNAK. EZ SZÁLODA IS EGYBEN. RENDELÉSÜNK GYORSAN ELHANGZIK- 10 PERC UTÁN KÉSZ A FINOMSÁG... CSIRKEMELL MANGOS, SZINES SALÁTÁVAL, IGEN KIADÓS...
2023.07.12a párjával
A hely maga nagyon hangulatos élő zene az étterem előtt .A kiszolgálás ami csillagos 5 .A pincér szerintem mindent visz .Előzékeny ,kedves vendég centrikus illetve gyors és humoros .Az étel amit rendeltünk 2 személyes tál ami nagyon bősséges több féle hússal illetve vegyes körettel gazdagított...
Hotel Korona Wellness Eger