Egerben jártunk a családdal az őszi szünetben. Mivel gyönyörűen sütött a nap, a Dobó téren leültünk az Arany Oroszlán teraszán. Indításnak búzasört rendeltem, mint később kiderült ez volt a legjobb választás. Kis adag ételek voltak "menünek", ebből a kacsacomb még megállta a helyét, a szarvaspörkölt (paprikás) kicsit rágós volt.
A legmegdöbbentőbb, hogy Eger kellős közepén egy - látszólag - jól menő helyen megkérdeztem, milyen kimért vörös boruk van. Már akkor gyanút kellett volna fognom,, amikor a pincér visszakérdezett: Édes vagy száraz? Végül Bikavért kértem, de az egyszerűen csapnivalóan ihatatlan volt. Lehet olcsó vörösbort tartani, de Egerben illene egy jó nevű (? ) étteremben egy-két magasabb kategóriájú folyóbort is tartani.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.